2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست
به اونا چه ربطی داره شما چجوری میخواهین از خونتون استفاده کنین 

نمیدونم..چون زمین مال پدرشوهرمه چون اون دوتا بردارشوهرم میگن غریبه نیاد تو ساختمون و از این چرت و پرتا..

وقتی میدونست نمیایم چرا داد؟؟؟چرا بدون اینکه ما خبر دار بشیم وام به اسممون برداشت مارو گذاشت تو عمل ...

چی بگم

شاید من از رو شرایط خودم واسه شما نظر دادم

کمی خودمو جای شما گذاشتم  

با اینکه خانواده شوهرم پولدارن ولی  حتی تو خوابم همچین غلطی رو نمیکنن 

همیشه خدا طلبکارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم شاید من از رو شرایط خودم واسه شما نظر دادم کمی خودمو جای شما گذاشتم   با اینکه خانواد ...

من تک فرزندم خب و تنهام همیشه آرزوم بود رابطه خوبی با خانواده شوهر داشته باشم چون تنها بودم...

به جون بچم اگه آدمای درست و حسابی بودن میرفتم اگه شوهرم اخلاق خوبی میداشت میرفتم..شما تو قصر زندگی کنی ولی آرامش نداشته باشی میری؟

به شوهرت بگو اگه به نامم کنی میام زندگی میکنم بذار به نامت بزنه بعد یکسال برو بشین و بعدش بگو نمیتونم بفروش نذار از دستتون بره تو این وضعیت گرونی مسکن پولتون حیف میشه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

به شوهرت بگو اگه به نامم کنی میام زندگی میکنم بذار به نامت بزنه بعد یکسال برو بشین و بعدش بگو نمیتون ...

نمیزنه عزیزم..حتی اگه بخواد هم نمیذارن اجازشو نداره..

من تک فرزندم خب و تنهام همیشه آرزوم بود رابطه خوبی با خانواده شوهر داشته باشم چون تنها بودم... به ج ...

من که نگفتم برید 

گفتم گذر زمان همه چی رو درست میکنه 

به هرحال بااین شرایط بد اقتصادی که نمیشه یه خونه رو خالی گذاشت یا پدر شوهرتون برای رهن و فروش کوتاه میاد یا همسرتون 

هر چند که به ندرت دیدم چند تا برادر تو یه ساختمون زندگی کردن ،اصلا شاید اونا برای فروش یا رهن واحدشون پیش،قدم شدن

من که نگفتم برید  گفتم گذر زمان همه چی رو درست میکنه  به هرحال بااین شرایط بد اقتصادی که ...

میدونم عزیزم..میگم یعنی با این شرایط شما جای من باشی قبول میکنی؟

چی بگم امیدوارم کوتاه بیاد..

نمیزنه عزیزم..حتی اگه بخواد هم نمیذارن اجازشو نداره..

شما شرط کن بگو پافشاری کن بگو دراین صورت میام یا حداقل نصفشو بنامم کن تلاشتو کن ببین چی میشه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

میدونم عزیزم..میگم یعنی با این شرایط شما جای من باشی قبول میکنی؟ چی بگم امیدوارم کوتاه بیاد..

دستشون بوس میکردم به خدا 

نه برای اینکه ندید بدید خونه باشم نه،

برای اینکه هیچ وقت آب از دستشون نچکیده نمیچکه

اون خونه چه فایده ای داره وقتی نشه ازش استفاده کرد .مستاجریم اگه اونجا پول نمیدادیم حداقل پول برای ر ...

عه مستاجری!پس چطور شوهرت ک انقد بی پوله تونسته اونجا رو بسازه!آخه میدونی چیه اگر اونجا رو نمیساختی کلا سرتون کلاه میرفت.یعنی ارث بی ارث.اونجا رو دو نفر دیگه بدون شراکت شما میساختن و شما هم محروم میشدین از اونجا.دیگه نمیومدن سهم الارث شمارو بخرن که.نمیتونی بری با جاری ها زندگی کنی؟راه نداره؟

دستشون بوس میکردم به خدا  نه برای اینکه ندید بدید خونه باشم نه، برای اینکه هیچ وقت آب از دستش ...

ولی اگه نظر منو بخوای خسیس باشن کمک نکن خودتون بدونین تکلیفتون تو زندگی چیه شرف داره به اینکه هر روز با رفتارا و کاراشون عذابتون بدن..ببین عزیزم وقتی عروسی کردیم یه کادو برامون آوردن خب وقتی خواستیم از اون خونه بریم چون راضی نبودن ما خونمون رو ببریم جای دیگه موقع اسباب کشی اومدن و اون کادو رو پس گرفتن بردن..حالا بنظرت اینا دست و دلبازن؟؟؟

عه مستاجری!پس چطور شوهرت ک انقد بی پوله تونسته اونجا رو بسازه!آخه میدونی چیه اگر اونجا رو نمیساختی ک ...

آره عزیزم..طلا ها رو فروخت..چند تا وام برداشتیم از بانک و قرعه کشی خونگی..چندسال تو خونه بابام نشستیم با کمترین رهن و اجاره..هیچ جایی تو این سال ها نرفتیم..جاری هام متاسفانه خیلی حسودن یکیشون که خیرم سرم آشنا هم هست همیشه تولدهامو زهر مارم کرده