2777
2789
عنوان

بلوچ های عزیز❣️

461 بازدید | 11 پست

چه رسم و رسومی دارید که فکر می‌کنید بقیه راجبش نمیدونن

یا اینکه اگه بگین تعجب میکنن

خیلی دوست دارم بدونم

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  

بیشتر بلوچا غیرتی هستن در عروسی ها سالن زن و مرد جداست.و زیاد دوست ندارن عکس زن تو فضایی مجازی باشه.. چونکه أهل سنت هستن..شب یلدا و سفره هفت سین ندارن و فقط عید قربان و عید فطر براشون مهمه.. وقتی نزدیک عید فطر یا قربان بشه.چه زن و مرد به بازار میرن پارچه میخرند ولباس جدید برای خودشون میدوزن لباسی بلوچی میپوشن..و در روز عید فطر یا قربان همه باید از کوچک تا بزرگ به یکدیگر زنگ بزنن یا به دیدن هم دیگر بروند و طلب بخشش کنن و حلالیت می طالبند  که به بلوچی میگن پهل کن یعنی حلال کن....

بیشتر بلوچا غیرتی هستن در عروسی ها سالن زن و مرد جداست.و زیاد دوست ندارن عکس زن تو فضایی مجازی باشه. ...

عالی

شما سیستان هستین؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله بلوچ چابهار م 

من عشقم بلوچ چابهاره

خیلیا بهم میگن ادامه نده چون نمیتونی با رسم و رسوماتشون کنار بیای مشکل پیش میاد و اینا سخت گیرن

من عشقم بلوچ چابهاره خیلیا بهم میگن ادامه نده چون نمیتونی با رسم و رسوماتشون کنار بیای مشکل پیش میا ...

تو اطرافیان هم دیدم جند نفر با یه قوم دیگر وصلت کردند وقتی با قوم دیگری وصلت میکنن به فرهنگ و عقاید دیگران هم احترام میذارند و آن طرف رو مجبور نمیکنن که باید فرهنگ رسم بلوچ انجام بده..یکی از فامیلای من نزدیک به 50سال که زن شیعه مشهدی گرفته و هنوز با هم هستن اون زنش هم شب یلدا سفره هفت سین و عزاداری و و عقاید مذهبش رو انجام میده هیچ کس کاری به کارش نداره و نه ما به عقاید اونها بی احترامی میکنیم و نه اون به عقاید ما بی احترامی میکنه...این جوری نیس که شما از یک شهر دیگر هستی باید رسم ورسومات مارو انجام بدی اختیاری هست حتی پوششتون مال شهر خودتون هم باشه هیچ کس مشکلی نداره

انشاالله به عشقتون برسی و پایدار باشه 

تو اطرافیان هم دیدم جند نفر با یه قوم دیگر وصلت کردند وقتی با قوم دیگری وصلت میکنن به فرهنگ و عقاید ...

خیلی ممنون 

من واقعا با مذهب ایشون مشکلی ندارم منم نمیخوام به عقایدم گیر بده

من عربم 

ماهم نه نوروز میگیرم و نه یلدا

فقط عیدفطر و قربان حتی لحجه بلوچی هم یادم داده تا حدودی متوجه میشم.

فقط مخالفت خانواده اس و اینکه رابطمون فعلا مجازیه