2777
2789
عنوان

تو بارداری چقدر وزن اضافه کردید؟

3180 بازدید | 31 پست

من تو ماه ششم بارداری هستم

من قبل بارداری وزنم ۹۲ بود

از ماه اول تا ۳ وزنم ثابت بود ۹۲

ماه چهارم ۴ کیلو وزن کم کردم شدم ۸۸

ماه پنجم باز شدم وزن همیشگیم یعنی ۹۲

الانم ماه ششم  با شکم خیلی سیر رفتم روی ترازو  ک فقط ۲ کیلو اضافه شدم یعنی ۹۴

طبیعیه؟ 

وزن بچمم تو هفته ۲۲  نیم کیلو بود

صورتم خیلی لاغر شده 

شما چقدر وزن اضافه کردین  از چه ماهی وزنم بالا میره امکان داره وزنم زیاد بالا نره؟ بچه مشکلی براش پیش نمیاد اگه وزن اضافه نکنم؟

❤️کاربری دست دو نفره❤️

من ماه پنجمم تا الان ۴ کیلو 🤦🤦🤦🤦

از وقتی مولتی ویتامین میخورم وزنم بیشتر شده 😑😑😑حالا جالبه چاق نشدم  فقط یکم شکم دارم ولی موندم پس اون ۴ کیلو کجا رفته 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماه پنجمم تا الان ۴ کیلو 🤦🤦🤦🤦 از وقتی مولتی ویتامین میخورم وزنم بیشتر شده 😑😑😑حالا جالبه چ ...

منم دکترم بهم مکمکل بارداری داده اما اضافه نکردم

❤️کاربری دست دو نفره❤️
منم دکترم بهم مکمکل بارداری داده اما اضافه نکردم

خب وزن خودت هم زیاده فکر نکنم زیاد کنی دیگه 

مهم وزن بچه هست که گفتی خوب بوده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

شما که الان ۲۲هفته هستین چقد شکم دارین؟

فقط شکم دراوردم   شکمم زیاو زیاد بزرگ نیست اما خب شکمم بالا اومده با خودم گفتم با این شکم حتما وزنم زیاد بالا رفته اما با شکم سیر سیر رفتم روی ترازو ۲ کیلو اضافه کرده بودم ک مطمعنم اگه سیر سیر نبودم شاید ۹۳  نشون میداد

❤️کاربری دست دو نفره❤️

12 کیلو، 6 ماه بعد بارداری هم برمیگردم به وزن قبل

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
قدت بلنده؟

نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40