2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرگرمی بود بابا با عقل جور در نمیومد

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

تو رو خدا جو سایت با تاپیکای جنی خراب نکنید یه مدت راحت بودیم چند شبه شروع کردید

تو عنوان بنويسد ترسناک مخاطب ات میاد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

سرگرمی بود بابا با عقل جور در نمیومد

منم همین فکر میکردم قبلنا

ولی جن وجود داره 

جن و انسان تنها ادمایی هستن که اختیار دارن توی موجودات

حتی فرشته ها اختیار ندارن 

جنا جسمشون نسبت به انسان قوی تره یعنی دیرتر فانی میشن و محدود به زمان و مکان نیستن 

ولی روحشون از انسان ضعیف تره

قدرتای عجیبی دارن اینا 

جن عاشق وقتی اتفاق میوفته که یه جن یه انسانو میبینه و بهش علاقه مند میشه تو خیلی از موارد مشکلی ایجاد نمیکنه و اصلا ادم متوجهش نمیشه ولی تو موارد نادری مشکل ساز میشه

همزادم میشه بهش گفت 

جنا از حس ترس و عشق تغذیه میکنن برای همینه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

ولی بازم باحال بوده داستانش انگاری

اره 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
منم همین فکر میکردم قبلنا ولی جن وجود داره  جن و انسان تنها ادمایی هستن که اختیار دارن توی مو ...

بله عزیزم من جن رو قبول دارد و خودم هم روستا رفتم یکبار دیدم حالا بماند داستانش که نمیخوام بیشتر از این بگم

ولی اون تایپک بیشتر داستان میومد تا واقعیت

منم همین فکر میکردم قبلنا ولی جن وجود داره  جن و انسان تنها ادمایی هستن که اختیار دارن توی مو ...

من فکر میکردم جن عاشق یه اصطلاح برای جنیه که انسان اذیت میکنه 

یعنی واقعا جن عاشق انسان میشه؟