mellooodi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 2953 عنوان پودر پروتئین و گینر پگاه و کاله 11592 بازدید | 12 پست کیا مصرف کردن پودر پروتئین ، گینر ایرانی ؟ چقدر نتیجه داد ؟ کدوم طعم و مارکو مصرف کردین 1402/10/02 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گارگامل_ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9631 کاله خوبهیه زمانی یه تومن بود الانو نمیدونم سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.
mellooodi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 2953 کاله خوبه یه زمانی یه تومن بود الانو نمیدونم کدوم طعمشو گرفتین ..گینر یا پروتئین؟ چقدر جواب داد
niloofarjoonn عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 657 من یه دوره یک ماه گینر ویواپایر استفاده کردم ولی تغییر خاصی نکردممیخوام دوباره بگیرم نمیدونم چه مارکی بگیرمم
گارگامل_ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9631 کدوم طعمشو گرفتین ..گینر یا پروتئین؟ چقدر جواب داد پروتئین وی نمیدونم داداشم میخورد یه زمانی من فقط یه بار چشیدم اونم باشیر بود ولی خوشمزه به نظر میومد سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.
maral_ha عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 202 گینر پگاه 4 کیلو داره و 2.5 کیلو. شکلاتیش خوشمزه بود. وانیلیم میدونم که داره.از این سایت قیمت ببینhttps://darooboom.com/product/pegah-ultra-power-gainer-2-5-kg/
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8975 من پودر وی ایتالیایی مصرف میکردم طعم شکلاتی عاااااالی بود عالی سه تومن گرفتم تابستون (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25938 اگه خارجی پیدا کنی عالیه «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25938 من پودر وی ایتالیایی مصرف میکردم طعم شکلاتی عاااااالی بود عالی سه تومن گرفتم تابستون تغیر خاصی داشتی؟ «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8975 تغیر خاصی داشتی؟ اره پاهام و دستام و بارو و فیله کمر و اینا کاملا عضله هاش زده بود بیرون راه ک میرفتم ماهیچه های رونم کاملا مشخص بود البته هرروز تمرین میکردم اما چند ماهه شرایط باشگاه رفتنو ندارم دیگ باز پوستم شل شده (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25938 اره پاهام و دستام و بارو و فیله کمر و اینا کاملا عضله هاش زده بود بیرون راه ک میرفتم ماهیچه های رونم ... اضافه وزن نداشتی ؟ «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8975 اضافه وزن نداشتی ؟ ن وزنم ۶۰ بود ن کم میشد ن زیاد پلی بدنم چربی هاش آب شد کلا همش شد ماهیچه و عضله الان مث سابقشدم وزن ۶۰ ولی خب بدنم نرم شده مث اون وقت سفت نیست (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)