2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم طعمشو گرفتین ..گینر یا پروتئین؟ چقدر جواب داد 

پروتئین وی 

نمیدونم داداشم میخورد یه زمانی من فقط یه بار چشیدم اونم باشیر بود ولی خوشمزه به نظر میومد

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

من پودر وی ایتالیایی مصرف میکردم طعم شکلاتی عاااااالی بود عالی سه تومن گرفتم تابستون 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

من پودر وی ایتالیایی مصرف میکردم طعم شکلاتی عاااااالی بود عالی سه تومن گرفتم تابستون 

تغیر خاصی داشتی؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تغیر خاصی داشتی؟

اره پاهام و دستام و بارو و فیله کمر و اینا کاملا عضله هاش زده بود بیرون راه ک میرفتم ماهیچه های رونم کاملا مشخص بود البته هرروز تمرین میکردم اما چند ماهه شرایط باشگاه رفتنو ندارم دیگ باز پوستم شل شده 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

اره پاهام و دستام و بارو و فیله کمر و اینا کاملا عضله هاش زده بود بیرون راه ک میرفتم ماهیچه های رونم ...

اضافه وزن نداشتی ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اضافه وزن نداشتی ؟

ن وزنم ۶۰ بود ن کم میشد ن زیاد پلی بدنم چربی هاش آب شد کلا همش شد ماهیچه و عضله الان مث سابق‌شدم وزن ۶۰ ولی خب بدنم نرم شده مث اون وقت سفت نیست