2789
عنوان

خودکشی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 69 پست
مرخصی زایمان گرفته نیست بعدش میان صاف میزارم کف دست والدین مشکلم میشه دوتا

۱۴۸۰ زنگ بزن مشاوره رایگان

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
ایشالله یه روز میشه ، خدا جای حق نشسته دخترم حالا ما هم نمیتونیم دقیق قضاوت کنیم تو زندگی شما نبودی ...

ایشالا که برسه یعنی این سالا اینقد پیشش اذیت شدم که فک نمیکنم هیچوقت دلم باهاش صاف شه هر چند خیلی برام زحمت کشیده ته دلم باز ازش یه خاطر بد میمونه دلم میخواد برم یه جایی که هیچ آشنایی نداشته باشم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میدونم عزیزم حتما بد صحبت میکنه باهاتون ولی نیتش خیره .... درسته ما بچه هامون معصوم و پاکن میترسیم م ...

ولی در کل مامان شما باااید خونه رو براتون امن کنه . امیدوارم خدا کمکتون کنه

والا مامانت بهتره خودشو بکشه،تو پدرت رو زجر کش میکنه خودشم هیچش نمیشه

اتفاقا از بس حرص میخوره دریچه های قلبش شل شده بادر میکنی زورکی باهاش سر یه سفره میشینم به این مرحله رسیدم باهاش 

اره همین امشب خودتو بکش!!!!

میدونی چرا؟

چون همه خونشون گل و بلبله عشق موج میزنه تو عمرشون دعوا ندیدن محدود نیستن شب و روز مهمونی و پارتی ان مامان باباشون از گل نازکتر بهشون نگفتن

زندگی مردم مملکتتو میبینی؟

جمع کن خودتو دختر

حرفات شبیه یه دختر بچه اس که آبنباتشو بهش ندادن

تویی که با این اتفاقات حرف از خودکشی میزنی دو روز دیگه میخوای چیکار کنی؟

چیزی از قوی بودن میدونی؟ یا فقط یادگرفتی از مشکلات فرار کنی؟ اینقد حقیر نباش لطفا

این مشکلاتی که تو گفتی فقط یک درصد از زندگیه منه 

بجای این حرفا بشین درستو بخون برو یه شهر دیگه سالی یه بارم برنگرد شهرتون نه اینکه خودمو میکشم خب بکش چی عوض میشه مثلا؟ نهایت دو روز تو در و همسایه و فک و فامیل حرفته و مامان بابات گریه میکنن و تموم میشه انگار که اصلا وجود نداشتی

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   
ایشالا که برسه یعنی این سالا اینقد پیشش اذیت شدم که فک نمیکنم هیچوقت دلم باهاش صاف شه هر چند خیلی بر ...

میرین باور کن، فقط الان به کاراش و حرفاش بی محلی کن

انرژیتو بزار رو درسات ، بیشتر برو کتابخونه درس بخون ، بگو پدرت ببرت و بیارت اگه مامانت گیر میده

دعا هم بکن تو‌خلوت خودت ، خدا کمک میکنه

میدونم عزیزم حتما بد صحبت میکنه باهاتون ولی نیتش خیره .... درسته ما بچه هامون معصوم و پاکن میترسیم م ...

این نگرانی نسبت به فرزند رو درک میکنم ولی مال مامانم من زیاده دیگه این طبیعی نیست با ماشین بیوفتیم دنبال بچت تو شهر ببینی کجا میره بعد زنگ بزنی ببینی راست میگه یا نه با اینکه من حتی یه بار یه کار اشتباه ازم سر نزده که بخواد بهم مشکوک بشه نه رابطه نه حرفی نه چیزی هیچی 

عزیزم  اینو بدون این دنیا پر از فراز و نشیبه  این دنیا پر از رنج و مشقته .

یکی از شوهرش می ناله یکی از از نازایی می ناله یکی از بی شوهری ناله می کنه اون یکی از  فقر اون یکی دیگه از خانواده شوهر یکی هم از بی شغلی یکی  هم مثل شما از مادر بداخلاق زجر میکشه . اینهارو گفتم که بدونی  گذر از این سختی هاست که انسان رو می سازه  و پخته می کنه .

اگر رشته خاصی مد نظرت نیست با کمی مطالعه حتما یه رشته یه جایی قبول میشی چون دانشگاه ها ظرفیتشون زیاده مثل قدیم نیست .

در ضمن باالجبار  تا وقتی مجردی و تو اون خونه هستی قوانین اونجارو باید رعایت کنی .  شما هم بدون مادرت زیاد سختی کشیده با مردی که دوسش نداشته زندگی کرده جوانیش تباه شده پس کمی درکش کن و رعایت حال اون رو بکن تا مادرت هم ازت یاد بگیره .

در کل توکل کن بخدا و با قدرت سختی ها رو پشت سر بزار . همیشه بگو  : این نیز بگذرد ....

این نیز بگذرد .....
اره همین امشب خودتو بکش!!!! میدونی چرا؟ چون همه خونشون گل و بلبله عشق موج میزنه تو عمرشون دعوا ندی ...

با حرفات کاملا موافقم میدونم حرفام بچگونه هست و مناسب سنم نیست و راه حل اصلی خودکشی  نیست ولی حرفات خیلی بهم انگیزه داد ممنون 

با حرفات کاملا موافقم میدونم حرفام بچگونه هست و مناسب سنم نیست و راه حل اصلی خودکشی  نیست ولی ح ...

قربونت برم عزیزم

چندسالته رشتت چیه چندمی

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   
عزیزم  اینو بدون این دنیا پر از فراز و نشیبه  این دنیا پر از رنج و مشقته . یکی از شوهرش م ...

ولی بابام همیشه دوستش داشته تا جایی که جون داشته کار کرده که چیزی واسش کم نباشه هر چی داشته به نامش زده میگه آب نخور بابام نمیخوره واقعا این آدم لایق دوست داشتن نیست 

17 تجربی 

پس یازدهمی

هدفت چیه؟