2789
عنوان

خودکشی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 69 پست
خب من تو زندگی فقط بابام بهم وابسته است مامانم یادش میره کلا دلش بزرگه یعنی اولش ناراحت میشه بعد یاد ...

عزیزم.درخواست دوستیمو بپذیر.

دختر قشنگم.تو تکه ای از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی...قلب پر از عشق..دوستت دارم❤️😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی بابام همیشه دوستش داشته تا جایی که جون داشته کار کرده که چیزی واسش کم نباشه هر چی داشته به نامش ...

به هر حال از یه بیماری داره رنج میبره  بیماریش یا بدبینیه یا افسردگیه که خودشو اینطور نشون میده بخدا دیدم طرف مادرش اسکیزوفرنی داشته توهم میزده  و اون دختر همیشه با مادرش دعوا داشت اون دختر الان ۳۸ سالشه  مادرش فوت کرده الان میگه ای کاش مادرم زنده بود غرق محبتش می کردم .

الان سن شما کمه و نمی دونی دنیا اونقدر سختی های دیگه داره که این چیزا که گفتی هیچی نیست

این نیز بگذرد .....
به هر حال از یه بیماری داره رنج میبره  بیماریش یا بدبینیه یا افسردگیه که خودشو اینطور نشون میده ...

افسردگی تمام علا/م هم داره مثلا بیشتر ردز رو خوابه علاقه ای به هم صحبتی با کسی نداره بیرون نمیره همش میگه مریضم با اینکه هیچیش نیست از نظر روحی خوب نیست میدونم خیلی هم واسم زحمت کشیده ولی با این کاراش آدمو دل زده میکنه منم تا یه جایی میتونم هی فراموش کنم حالا بابام بدبخت همون لحظه فراموش میکنه دوباره میشه همون آدم سابق انگار هیچی نشده نه اینکه بی خیاله دلش صافه ولی مامانم نه حتی با منی که بچشم کینه به دل میگیره مثلا تا یه دعوای الکی راه نندازه که به زدن من ختم نشه آروم نمیگیره بابامم میگه بهونه دستش نده 

آره خدا بخواد پزشکی تهران  

بهت توصیه میکنم کاملا از حواشی دوری کن

مشکلات پدرت مادرت

مشکلات خانوادگی

خلاصه هرچی

فک کن تو این دنیا فقط تو هستی و درست

هنوزم وقت داری تازه یازدهمی

اینجور پیش بره امتحانات نهاییت که بیشتر از نصف کنکورت موثره رو خراب میکنی

حتی اگه لازمه برو کتابخونه خونه نمون که دور باشی

مطمئن باش کسایی هستن که وضعشون از تو خیلی بدتره 

تو این شرایطت باید انگیزت واسه درس خوندن و قبولی بیشتر شه نه خودکشی

کانال سیب ترش رو اگه نداری دنبال کن

چیزایی که باعث میشه از درس دور باشی رو بزار کنار از جمله همین گوشیت

موفق و دلخوش باشی دخترگل

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   
خودش یکی از شغل هاش اینه که مشاور اونجاس مشاور جاهای دیگه هس هست 

کی مشاور اونجاست؟ مادرت؟ببین سایت ۰۹۶۴۰ هم رایگان مشاوره داره توی نت یه سرچ هم بکن شاید جاهای دیگ هم باشه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه