2777
2789
عنوان

کسی با بچه کنکور قبول شده باشه؟

91 بازدید | 9 پست

چجوری خوندید. ی بچه کوچیک دارم مدام اویزونه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

رشته تاپ نمیتونی

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی ۵ ساعت میخوام ببینم کسی تونسته یا ن

اگه استعداد داشته باشی آدم دیدم با روزی 4 ساعت ولی مداوم پرستاری آورده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

دختر دایی مامانم ..یه پسر شیش ساله داشت..یه دختر سه ساله حامله هم بود بخدا...فرهنگیان اورد

کاش میشد فهمید چطوری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگه استعداد داشته باشی آدم دیدم با روزی 4 ساعت ولی مداوم پرستاری آورده

استعداد ک فک نکنم داشته باشم

ولی بتوتم ۵ ساعت بخونم دولتی شهرم بیارم عالی میشه

استعداد ک فک نکنم داشته باشم ولی بتوتم ۵ ساعت بخونم دولتی شهرم بیارم عالی میشه

ببین من دو سال پشت کنمور موندم 

دوتا چیز فهمیدم

باید و باید پول خرج کنی (که خب ممکنه قبول نشی) 

دو وقت بزاری و واقعا بخونی

و از همه مهم تر استعداده خدا شاهده آدم میشناسم میانگین روزی 11 ساعت درس میخوند 3 سال پشت کنکور موند الان رفته فرهنگیان💔😐

پسرم میشناسم😐😒روزی میانگین 4 5 ساعت میخوند 

الان پزشکی آورده

1
5
10
15
20
25
30
35
40