2777
2789

تعداد رای : 90
نظرسنجی
تپل
43
47%
لاغر
27
30%
در یه سطح
7
7%
دیدن نتیجه
13
14%
اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

من کلا از چهره لاغر فقط خوشم میاد

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صورتش تو هر دو حالت جذابیت داره

ولی هیکلش بعد از لاغری زیادی قشنگ نیست

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

چقدر خوبه دغدغتون چاقی لاغری هانده ارچیله😹😹😹😹😹😹😹😹😹

ای بابا دغدغم نیست عکسشو دیدم گفتم بذارم یکم مشغول بشم

تاپیک غمیگن میزنم کسی نمیاد

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
تازه تو سمت راستی هنوز خوبه الان که شناخته نمیشه انقد عوض شده

چجوری صورتشو لاغر کرده ؟؟؟ 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
آخه قبلش تپل نبود که معمولی بود 

ن دیگه از اون تپل تر؟!

نمی‌دونم چرا بازیگر های ترکیه تا میفهمن در نظر مردم خیلی خوشگلن میرن گند میزنن تو قیافشون مثل هانده یا خرم سلطان که اون خیلی خیلی خوشگل بود همه سریال رو به خاطر اون میدیدن ولی الان ..😩

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید