helen_hel مدیر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 79 پست کسی هست که حس ششمش قوی باشه ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~ 1402/10/02 | 15:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 بفرمایید درخواست دوستی قبول میکنی؟ چشم سوم بازه؟ ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
darkgirl82 عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 2058 درخواست دوستی قبول میکنی؟ چشم سوم بازه؟ نه اعتقادی به اینا ندارم می روم که خویش را با خودم بیاورم با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 نه اعتقادی به اینا ندارم ااو مرسی ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
darkgirl82 عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 2058 ااو مرسی من یه زمانی ذهن خوانی رو خیلی تمرین کردم الان مثلا کسی تو روم دروغ بگه فوری میفهمم ولی راجب چشم سوم هیچ اطلاعاتی ندارم می روم که خویش را با خودم بیاورم با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 حسش چیه بهم؟ خودش میاد؟ یا واسطه؟ کی آشتی میکنیم؟ ددوست دارهحدود ۲ تا ۳ ماه دیگه ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 من یه زمانی ذهن خوانی رو خیلی تمرین کردم الان مثلا کسی تو روم دروغ بگه فوری میفهمم ولی راجب چشم سوم ... ذهن خوانی چجوری تمرین میکردین ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
darkgirl82 عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 2058 حسش چیه بهم؟ خودش میاد؟ یا واسطه؟ کی آشتی میکنیم؟ دوست داره ولی مغرور و یه دنده هستخودش زنگ میزنهیه مدت کوتاه که بگذره می روم که خویش را با خودم بیاورم با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
darkgirl82 عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 2058 ذهن خوانی چجوری تمرین میکردین تو گوگل و یوتیوب خیلی ویدیو ها هست با اونا می روم که خویش را با خودم بیاورم با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 تو گوگل و یوتیوب خیلی ویدیو ها هست با اونا ممیشه بگین مثلا چیوری اخه خیلی هاش دروغه ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 11435 ددوست داره حدود ۲ تا ۳ ماه دیگه ماه تولدم اول اسمم خونوادم قبولش میکنن؟خودم چطور؟
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 ماه تولدم اول اسمم خونوادم قبولش میکنن؟ خودم چطور؟ بهمناره اما به سختی اره ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~