2777
2789
بفرمایید

سلام منم بپرسم 🙂

امروز ناراحت شد ازم؟

به نظرتون از کاری که قبلا کرده پشیمون؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
ممیشه بگین مثلا چیوری اخه خیلی هاش دروغه

الان دقیق تمریناتش یادم نیست چون خیلی وقت پیش انجام میدادم ولی تاثیر فهمیدن ذهنیت طرف مقابل رو روم گذاشت

مثلا تو یه اتاق تاریک دراز بگش با ریسه های بنفش و سبز به ذهن اون فرد وصل شو هرچی به ذهنت اومد اون راجب تو فکر می کنه یا با دیدن زبان بدنش

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان دقیق تمریناتش یادم نیست چون خیلی وقت پیش انجام میدادم ولی تاثیر فهمیدن ذهنیت طرف مقابل رو روم گ ...

ریسه های انرژی و ذهنی باشه؟ 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

سلام منم بپرسم 🙂 امروز ناراحت شد ازم؟ به نظرتون از کاری که قبلا کرده پشیمون؟

سلام بفرمایید

آره یکم ناراحت شد ازت

آره ولی اصلا انتقاد پذیر نیست ودوست نداره یادآوریش کنی

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
سلام بفرمایید آره یکم ناراحت شد ازت آره ولی اصلا انتقاد پذیر نیست ودوست نداره یادآوریش کنی

متوجه شدم ممنونم😊

راستی کلا دوستم داره و دلتنگم میشه؟ 🤔

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
متوجه شدم ممنونم😊 راستی کلا دوستم داره و دلتنگم میشه؟ 🤔

ببنظر من اره

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

متوجه شدم ممنونم😊 راستی کلا دوستم داره و دلتنگم میشه؟ 🤔

آره بهت فکر میکنه

بله دقیقا

راستی خودمم یه سوال داشتم...

من خودم بعضی وقتا سوالات حس ششمی جواب میدم جوری که مثلا میگن کدوم ماه این اتفاق میفته چشمامو میبندم اون ماهی که روش تمرکز کردم و وسط سرم انرژی بیشتری تو اون لحظه جمع بشه اونو میگم

یا بعضی وقتا هم بلافاصله حس میکنم اینشکلی

اینا حس ششمه یا خیالاتی شدم چون بیشتر میگن خوب میگی

راستی خودمم یه سوال داشتم... من خودم بعضی وقتا سوالات حس ششمی جواب میدم جوری که مثلا میگن کدوم ماه ...

دقیقا منم همینجوری هستم

آره بهت فکر میکنه

ممنونم 🙏🙏

راستی خودمم یه سوال داشتم... من خودم بعضی وقتا سوالات حس ششمی جواب میدم جوری که مثلا میگن کدوم ماه ...

همه حس ششم دارند ولی مال بعضی ها بیشتره ولی مال هیچ کس صد درصد نیست چون حسه دیگه حس واحساس هیچوقت صددرصد جواب نمیده ونباید مبنای تصمیمات مهم باشه

دقیقا منم همینجوری هستم

احتمالش هست دو تامون خیالاتی شده باشیم 🤔؟

[QUOTE=321906727]احتمالش هست دو تامون خیالاتی شده باشیم 🤔؟[/QUOTE

نمیدونم فکر نکنم چون معمولا جواب میده

شما چشم سوم بازه؟ 

2790
2778
2791
2779
2792