2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بفرمایید

درخواست دوستی قبول میکنی؟ 

چشم سوم بازه؟ 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

درخواست دوستی قبول میکنی؟  چشم سوم بازه؟

نه اعتقادی به اینا ندارم

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
ااو مرسی

من یه زمانی ذهن خوانی رو خیلی تمرین کردم الان مثلا کسی تو روم دروغ بگه فوری میفهمم ولی راجب چشم سوم هیچ اطلاعاتی ندارم

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
حسش چیه بهم؟ خودش میاد؟ یا واسطه؟ کی آشتی میکنیم؟

ددوست داره

حدود ۲ تا ۳ ماه دیگه

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

من یه زمانی ذهن خوانی رو خیلی تمرین کردم الان مثلا کسی تو روم دروغ بگه فوری میفهمم ولی راجب چشم سوم ...

ذهن خوانی چجوری تمرین میکردین

حسش چیه بهم؟ خودش میاد؟ یا واسطه؟ کی آشتی میکنیم؟

دوست داره ولی مغرور و یه دنده هست

خودش زنگ میزنه

یه مدت کوتاه که بگذره

ذهن خوانی چجوری تمرین میکردین

تو گوگل و یوتیوب خیلی ویدیو ها هست با اونا

تو گوگل و یوتیوب خیلی ویدیو ها هست با اونا

ممیشه بگین مثلا چیوری اخه خیلی هاش دروغه

ماه تولدم اول اسمم  خونوادم قبولش میکنن؟ خودم چطور؟

بهمن

اره اما به سختی 

اره

2790
2778
2791
2779
2792