2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم تجربه جدیده برام توی گوگل راجب ام اس هم نوشته کلا اعصابم بهم ریخت

گوگل که به یه جوش ساده میگه سرطان چجوری بهش اطمینان کردی منم خیلیی این چیزا رو تجربه کردم متأهلی یا مجرد

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
بله حق با شماس متاهل

پس عادیه عزیزم اگه تنبلی تخمدان داری از اونه در کل زیاد بهش توجه نکن اگه درد ندارع و فقد نبضه عادیه بخاطر تعغییر توی تخمدان هاست 

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
پس عادیه عزیزم اگه تنبلی تخمدان داری از اونه در کل زیاد بهش توجه نکن اگه درد ندارع و فقد نبضه عادیه ...

ممنونم عزیزممم والا تنبلی تخمدان ندارم

اما عصر نوبت دکتر رزرو کردم میرم میگم کلا سونو و آزمایش بنویسه

قربونت🤗

♥️ALLAH♥️
به فارسی سرچ کنی به ام اس و انواع سرطان و رماتیسم میرسی  به انگلیسی که سرچ میکنی جواب بهتری می ...

خیلی مچکرم انشاالله از زندگی خیر و نیکی ببینید🤗

♥️ALLAH♥️
ممنونم عزیزممم والا تنبلی تخمدان ندارم اما عصر نوبت دکتر رزرو کردم میرم میگم کلا سونو و آزمایش بنوی ...

حتما عزیزم کار خوبی میکنی خدا نکنه عزیزم ♥️

2790
2778
2791
2779
2792