2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش برای منم همینطور شده بود هرچی میذاشتم پررنگ تر میشد بعد دوتای آخری خیلی کمرنگ شدن رفتم آزمایش دادم دیدم تازه عدد بتام بالاتر هم رفته بود خداروشکر. بی بی چک ها حساسیت هاشون متفاوته آزمایش بدی خیالت راحت میشه. 

مبارکت هم باشه 

این پیشرفتشونه منتها آخری ک امروز صبح زدم ترسوندم نمیدونم پررنگ تره یا..؟

چقد پول به بی بی چک دادی؟🤭

مبارکه بارداری خوبی و بگذرونی و ب سلامتی نی نی و بغل کنی

علائم چی داری؟

خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
قربونت بنظرت کدوم پررنگ تره عزیزم اخری یا اونیکه ۳۰ ام زدم؟

به نظرم اخری عزیزم استرس نداشته باش این همه مثبت داری نگران نباش قشنگم برو ازمایش خیال خودتم راحت میشی خبرشم بهمون بده🥺😍

مبارکه عزیزم بجای اینهمه بی بی یه آزمایش میرفتی میدادی

دادم عزیزم چهارشنبه ۶۴ بود

باید تغییرات بی بی چک رو ببینم ک پررنگتر شد برم مجدد آزمایش

بنظرت بالایی پررنگدتره یا پایینی

چقد پول به بی بی چک دادی؟🤭 مبارکه بارداری خوبی و بگذرونی و ب سلامتی نی نی و بغل کنی علائم چی داری ...

کاملا با بارداری اولم متفاوت

بارداری اول از مرغ و تخم مرغ بدم میومد البته از هفته ۶

ولی فعلا ک هفته چهارم عین لود میخورم پوست صورتمم روشن شده سرپا هم بمونم زیاد یا بشینم تخمدانم روی مثانه بهش فشار میاد

کاملا با بارداری اولم متفاوت بارداری اول از مرغ و تخم مرغ بدم میومد البته از هفته ۶ ولی فعلا ک هفت ...

درد سینه یا واژن نداری

خیلی ببخشید من درد دارم

انشاالله که بری بتا رفته بالا و نی نی سالم و تپل ۸ماه دیگه نیاد بغلت

خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
دادم عزیزم چهارشنبه ۶۴ بود باید تغییرات بی بی چک رو ببینم ک پررنگتر شد برم مجدد آزمایش بنظرت بالای ...

بی بی چک حالا انقدرم دقیق نشون نمیده که عزیزم عدد بتا هر روز باید دو برابر بالا بره شما فردا برو آزمایش بده قطعا بالا رفته

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله خوب باشه اخه باید پیشرفت داشته باشه نمیدونم بین ۳۰ ام پایینی کدوم واضح پررنگه

دیگه هر دوتا پر رنگن ، این مهم نیست ک هی پر رنگ تر بشه ، مهم اینکه یهو کمرنگ نشه وگرنه دیگه بی بی چک تا یه حدی پر رنگ میشه ، یادم خودم افتادم منم دقیقا چند ماه قبل همین دغدغه شما رو داشتم خدا رو شکر الان بچم بدنیا اومده 

به نظرم اخری عزیزم استرس نداشته باش این همه مثبت داری نگران نباش قشنگم برو ازمایش خیال خودتم راحت می ...

قربونت

چهارشنبه ازمایش دادم ۶۴ بود

خداکنه پیشرفت داشته باشه