2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم با خانوادم بد بوده؟

1127 بازدید | 23 پست

خانما چند روز پیش خونه مامانم بودیم منو شوهرم باهم قهر بودیم هر دوتامون تو قیافه بودیم.شوهرم ادم شوخ و پر سرو صدایی هست ولی اونروز باهیچکس حرف نزد.بعضی وقتاهم خونه مامانم میریم شوهرم کم حرف میشه ازشم میپرسم میگه نه خوبم یا چی بگم.حالا امروز مامانم بهم پیام داده میگه شوهرت با ما خوب نبوده سر سفره گفته چرا فلان چیز نیست چرا اون نیست(درصورتی که فقط شوهرم یکبار گفت کشک نیست؟منم گفتم نه)بعد میگه شوهرت جلو من دستاشو از رو زمین برداشته میکشید روشلوارش انگار ما کثیفیم.میگه باباتم گفته باهامون خوب نبوده.

الان شما بودین چی میگفتین؟باشوهرتونم صحبت میکردین؟بنظرتون چه رفتاری بکنم.به مامانم چی بگم.

مامانت دنبال گوز گمشده ست 

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هم خوششون نمیاد روی رفتار هم ریز شدن کمتر ببرش که ماجرا نشه از پدرمادرتم دلجویی کن هی انکار نکن لجشون میگیره چیزیم به شوهرت نگو یاد بگیربا انعطاف و زبون  اعصاب خودتو اروم نگه داری 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

به روی شوهرت نیار ک پرروشه. ولی ب مامانت بگو منظور بدی نداشته ناراحت نکن خودتو مامان منم ناراحت شدم ازش اینارو گفتی. من دقیقا همینکارو کردم الان داداشم و شوهرم خوب شدن سر ی چیز جدی گف شوهرت فلان کارو کرد گفتم نه حق نداشته اینکارو کنه ولی ب شوهرمم چیزی نگفتم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

سعی کنید براخانوادتون دلیل بیارید وسوتفاهم رو برطرف کنید واصلا به شوهرتون چیزی نگید ،،برعکس از خوبی های شوهرتون مخصوصا خوبیهایی که برای خانوادتون کرده  یا رفتارهای خوبی که تومنزل مادرتون انجام داده بگید وبعدش بگید که دوست دارید این رفتار های خوبش بیشتر باشه واینکه بگید خانوادتون خیلی دوسش دارن  ووقتی که ناراحته چقدر نگرانش میشن

مادرت چ لقمه بشماریه.نشسته ریز رفتارارو دیده.شمام یادبگیر وقتی دلخوری بین هردوتاتون هست مهمونی نری 

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.