2777
2789
عنوان

شوهرم شده اسنپ خانوادش

976 بازدید | 49 پست

خانما شوهرم چندسال پیش موتورداشت وقتی داشته میرفته خریدهای مادرشوهرموبخره یه تصادف وحشتناک داشت که زنده موندش معجزه بود الان با فروش طلاهای من وپس اندازمون ماشین خریدیم دوباره خانواده شوهرم شروع کردن امرونهی زنگ میزنن بیا مارو ببرتالار بیا ببر خرید بیا بریم خونه فامیل برادرشوهرم ازهمشون بیشتر زنگ میزنه برای بردن به جایی راستش دیگه خسته شدم میخوام ماشینو بفروشم (راستی ماشین به اسم منه)طلا بگیرم به نظر شما چیکارکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیرت به کسی نمی‌رسه ها  پدر و مادرش هستن خب

اگ پدر مادر اسی بودن ک. شوهرش هزارتا منت میذاشت

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

شوهر منم همینجور بود. یک سال اول عقدو تحمل کردم بعدش تو همون عقد گفتم مگ شوهر من تاکسی تلفنی تو و اجیاشه. یکم دعوامون شد ولی خودشونو جمع کردن. شوهر من پنجمین پسرم بود ی پسر مجرد  ک یک سال از همسرمم بزرگتر بود تو خونه بود! 

چه ربطی به خیر داره پدرمادرش یه عالمه اموال دارن بفروشن خودشون ماشین بگیرن وقت خرید ماشین پدر مادر ن ...

اصلا اسنپ بگیرن ماشین میخوان چکار 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
طلا دیگه سودی نداره چون ۲۵ درصد مالیات میدی دولت

یا خدا تصویب شده؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.