2777
2789
عنوان

باآدمی ک..

76 بازدید | 9 پست

هیچ کدوم ازاشتباهاتش روقبول نداره چطوررفتارکنم اخرمن میشم مقصر اونقدر گردن نمیگیره عذابم میده حال روحیمو داغون کرده ادم دهن لق دهن بین ک هرچی پیشش درد ودل میکنم میره میگ ادمی ک حرمت سرش نمیشه وابسته ب خانوادش

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل میگفت نمیام الان میگ میام ولی باز میزنه زیرش

باید مجبورش کنید، اگه همسرتون هست یه جورایی رفتار کنید که انگار دیگه نمیکشید و احتمال جدایی هست. یعنی حس کنه که ممکنه از دستتون بده

باید مجبورش کنید، اگه همسرتون هست یه جورایی رفتار کنید که انگار دیگه نمیکشید و احتمال جدایی هست. یعن ...

دوماه عقدیم واقعا خسته شدم ب خواهرش گفتم ک همسرم دهن لق میگ چرااینطوری میگی هرچی باشه داداشم گفتم واقعیت کل زندگیمون همه میدونن

دوماه عقدیم واقعا خسته شدم ب خواهرش گفتم ک همسرم دهن لق میگ چرااینطوری میگی هرچی باشه داداشم گفتم وا ...

باید یه طوری وانمود کنی که ممکنه از دستت بده، احساس خطر بکنه بیاد مشاوره. و این حسو تا زمانی که خوب نشده نگه دار

باید یه طوری وانمود کنی که ممکنه از دستت بده، احساس خطر بکنه بیاد مشاوره. و این حسو تا زمانی که خوب ...

خودش منوتهدید ب طلاق میکنه اگربراش مهم بود احساس خطر میکرد اینونمیگفت میره رازای خانوادمو ب خانوادش میگ خانواده منم قبول دارم رفتارخوبی نداشتن ولی شوهرمو حرمت منونگه نداشت شب یلدا برام نیورد چون خواهراش بهش میگن مگه اینا چکارکردن برا تو ک تو برادخترشون بکنی

خودش منوتهدید ب طلاق میکنه اگربراش مهم بود احساس خطر میکرد اینونمیگفت میره رازای خانوادمو ب خانوادش ...

چقدر سخت...

حتما هر طور شده برید مشاور.. اگر نتونستید زندگی کنید با هم راهنمایی تون کنن