2777
2789
عنوان

باآدمی ک..

75 بازدید | 9 پست

هیچ کدوم ازاشتباهاتش روقبول نداره چطوررفتارکنم اخرمن میشم مقصر اونقدر گردن نمیگیره عذابم میده حال روحیمو داغون کرده ادم دهن لق دهن بین ک هرچی پیشش درد ودل میکنم میره میگ ادمی ک حرمت سرش نمیشه وابسته ب خانوادش

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل میگفت نمیام الان میگ میام ولی باز میزنه زیرش

باید مجبورش کنید، اگه همسرتون هست یه جورایی رفتار کنید که انگار دیگه نمیکشید و احتمال جدایی هست. یعنی حس کنه که ممکنه از دستتون بده

باید مجبورش کنید، اگه همسرتون هست یه جورایی رفتار کنید که انگار دیگه نمیکشید و احتمال جدایی هست. یعن ...

دوماه عقدیم واقعا خسته شدم ب خواهرش گفتم ک همسرم دهن لق میگ چرااینطوری میگی هرچی باشه داداشم گفتم واقعیت کل زندگیمون همه میدونن

دوماه عقدیم واقعا خسته شدم ب خواهرش گفتم ک همسرم دهن لق میگ چرااینطوری میگی هرچی باشه داداشم گفتم وا ...

باید یه طوری وانمود کنی که ممکنه از دستت بده، احساس خطر بکنه بیاد مشاوره. و این حسو تا زمانی که خوب نشده نگه دار

باید یه طوری وانمود کنی که ممکنه از دستت بده، احساس خطر بکنه بیاد مشاوره. و این حسو تا زمانی که خوب ...

خودش منوتهدید ب طلاق میکنه اگربراش مهم بود احساس خطر میکرد اینونمیگفت میره رازای خانوادمو ب خانوادش میگ خانواده منم قبول دارم رفتارخوبی نداشتن ولی شوهرمو حرمت منونگه نداشت شب یلدا برام نیورد چون خواهراش بهش میگن مگه اینا چکارکردن برا تو ک تو برادخترشون بکنی

خودش منوتهدید ب طلاق میکنه اگربراش مهم بود احساس خطر میکرد اینونمیگفت میره رازای خانوادمو ب خانوادش ...

چقدر سخت...

حتما هر طور شده برید مشاور.. اگر نتونستید زندگی کنید با هم راهنمایی تون کنن