2777
2789
عنوان

دیشب خواب شکنجه بچگیامو میدیدم

332 بازدید | 25 پست

بچه ها من مادرم خیلی زود فوت شد و خواهرم به شدت منو میزد تو بچگی و اینکه من هیچ پناهی هم نداشتم فرار کنم دیشب خواب میدیدم داره بهم حمله میکنه ولی هرچی فرار میکنم و تودمو از پنجره پرت میکنم بیرون بازم تو اتاق  خونه قدیمیمون بیدار میشم و اونو بالاسر خونمون میبینم واقعا خدا لعنتش کنه یه ادم چجوری میتونه اینده یکیو خراب کنه اینجوری میترسمم خودمم شبیه اون بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی هزینشو بدی روانکاوی شو 

روانشناس و مشاور و روانپزشک نه دقیقا روانکاو 

خاطرات بچگیتو دونه دونه با هیبنوتیزم و خواب درمانی کم رنگ میکنه اگه جلسات روکامل بری 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اگه میتونی هزینشو بدی روانکاوی شو  روانشناس و مشاور و روانپزشک نه دقیقا روانکاو  خاطرات ...

عزیزم روانکاو تو ایران وجود نداره اوناییکه اسم خودشونو گذاشتن روانکاو دروع میگن و فکر میکنم فقط یه اقا هست که واقعا روانکاوه و سنش زیاده که اونم نه اسمش یادمه هم اینکه میگن خیلی دیر به دیر نوبت میده بخدا من به روانشناس معمولیشم راضیم روانشناس من خیلی بی وجدان بود یهو وسط سختیام جلسات منو یکسال کنسل میکرد بره خارج مثلا وسط روند درمان

منم تو بچگی با نامادری این بلاها سرم اومد😔

گاهی میگم کاش نامادری داشتم حداقل دلم خوش بود همه نامادری ها بدن اما اینکه خواهرم بود مثلا باید جای مادرم میبود الهی بمیرم برات

عزیزم روانکاو تو ایران وجود نداره اوناییکه اسم خودشونو گذاشتن روانکاو دروع میگن و فکر میکنم فق ...

نمیدونم شاید اینجوری باشه که شما میگی ولی من از روانکاوم راضیم و نتیجه گرفتم

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟