پرستودریا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 405 عنوان کیا شوهراشون مثله شوهر منه.. 374 بازدید | 31 پست شوهرم تو خونه باهام خوبه قربون صدقم میره ولی تو جمع دوست و خانواده خصوصا خانواده خودش نادیدم میگیره همین باعث شده خانوادشم آدم حسابم نمیکنن هر جوری بخان رفتار میکنن بگین چیکار کنم تو رو خدا هر چیم بهش میگم فایده ای نداره 1402/10/02 | 04:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آناهید_۲۱ عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 6701 منم همینم🥲هیچ کاریشم نمیشه کردالبته بقیه جرات ندارن چیزی بگن بهم چون خودم ۴ متر زبون دارم😂 ولی از این رفتارش بدم میاد جلو بقیه خیلی خشک باهام رفتار میکنه سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
پرستودریا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 405 منم همینم🥲هیچ کاریشم نمیشه کرد البته بقیه جرات ندارن چیزی بگن بهم چون خودم ۴ متر زبون دارم😂 ولی ا ... بدبختی اینه من زبون ندارم همین شب یلدا جلوی خانوادش داشتیم عکس میگرفتیم دسته جمعی برگشت بلند گفت نمیخای ژستتو عوض کنی همم خندیدن منم رفتم تو قیافه فقط همین
تکنیک عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3876 برعکس شوهرمن توخونه یه کم خشکه جلوفامیلام تحویلم میگیره درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
maty_v عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 558 چرا اون وقت خانواده اش بهتر میشناسه اگر جلوی اونا گرم بگیره برات داستان درست میکنن
آناهید_۲۱ عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 6701 بدبختی اینه من زبون ندارم همین شب یلدا جلوی خانوادش داشتیم عکس میگرفتیم دسته جمعی برگشت بلند گفت نمی ... خب چرا ساکت میمونی؟؟؟؟؟تو هم جوابشو با خنده بده ضایعش کنتا ی بار دیگه اینجوری رفتار نکنه و بفهمه تو هم راحت میتونی ضایعش کنی. اینجوری دیگه این رفتارارو تکرار نمیکنه سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
مشتعلعشقعلیم عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 635 قاعده است مردان روباه خانه شیر صحرایند متاسفانه طبق فطرت مردانه در خانه طفیل عشقند و در بیرون از خانه مرد و سالار زندگی درک این نکته عامل پایداری زندگی است تلاش کنید در بیرون از خانه شما رهین عشق باشید و چون آهو رام که از آهو رم خوش است
maria_love عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 665 سخت نگیر عزیزم مهم توی خونست که دوست داره.بعضی از مردا میخوان جلو دیگران اینجوری نشون بدن غرور مردونه خودشونو.تازه بهترم هست اینجوری اگه جلو همه زندگی عاشقونه تونو نشون بدین ممکنه از حسادت بینتون جدایی بندازن
maty_v عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 558 خب چرا ساکت میمونی؟؟؟؟؟ تو هم جوابشو با خنده بده ضایعش کن تا ی بار دیگه اینجوری رفتار نکنه و بفهمه ... فتنه نکن
پرستودریا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 405 خانواده اش بهتر میشناسه اگر جلوی اونا گرم بگیره برات داستان درست میکنن ن اتفاقا اینطوری نیستن بهش بگمم میگه تو حساسی ولی زوجای دیگرو میبینم خیلیاشون رابطشون صمیمیه حتی جلوی جمع
پرستودریا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 405 سخت نگیر عزیزم مهم توی خونست که دوست داره.بعضی از مردا میخوان جلو دیگران اینجوری نشون بدن غرور مردون ... ن بابا غرور نیست بی توجهیه این خیلی بده زیاد گرم نمیگیره توجه نمیکنه باعث سو استفاده ی دیگرانم میشه ک هر طور بخان رفتار میکنن
دختر_وفادار عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 4713 قاعده است مردان روباه خانه شیر صحرایند متاسفانه طبق فطرت مردانه در خانه طفیل عشقند و د ... 😐😐داداش زیر دیپلم بحرف ماهم متوجه بشیم من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
پرستودریا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 405 خب چرا ساکت میمونی؟؟؟؟؟ تو هم جوابشو با خنده بده ضایعش کن تا ی بار دیگه اینجوری رفتار نکنه و بفهمه ... هه براش مهم نیس خیلی اینکارو کردم