2777
2789

تاپیکای قبلیم هنوز حل نشده مشکلاتم…. دارم دق میکنم شوهرم همه فکر و ذکرش مادرش و داداششه…. اصلا به من اهمیت نمیده…. احساس بی ارزشی بهم دست داده، الکی قربون صدقم میره ولی به حرفام گوش نمیده مامانش آویزونه زندگیمه در حدی که فهمیدم الکی میگه میرم سرکار میره خونه مامانش …. اصلا اینجوری نبود زندگیمون ، چندوقته جاریام و برادر شوهرام با مادرشوهرم قهرن رفتن پی زندگی شون خوش بحال شون این مادر شوهر افتاده گردن من و شوهرم….دلم میخواد پیش شوهرم بخوابم ولی اهمیت نمیده همش میگه ذهنم در گیر خانوادمه حال ندارم… منم حسم از بین میره سرم داره میترکه برام دعا کنید مشکلاتم حل شه😞

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
الهی...اگه دلت ب حال خودت میسوزه غصه نخور رهاکن دیگه میخوای چیکار کنی😔

اخه چیو رها کنم همش دستور میده چای بده غذا بیار مامانم اومد احترامش بزار لباسامو اتو کن… اخه من چون دوسش داشتم ازدواج کردم اصلا آدم ازدواج نبودم ، احساس میکنم مادرش شوهر منه

2804
باهاش حرف زدی گفتی این کاراش ناراحتت می‌کنه ؟

اره همین امشب گفتم، میگه تو منو درک نمیکنی شرایط روحیم خوب نیست فشار خانوادم رو‌منه و این حرفا

اخه چرا فشار خانوادش باید روی این باشه وقتی بابا داره ۴ تا برادر دیگه داره ؟ بخدا دارم دیوونه میشم انگار نه انگار متاهله

اره همین امشب گفتم، میگه تو منو درک نمیکنی شرایط روحیم خوب نیست فشار خانوادم رو‌منه و این حرفا اخه ...

چه بچه ننه بگوچرا ازدواج کردی تو ک‌انقد وابسته مادرت بودی درک نمیکنم واقعا اینجور مردا رو

2805
چه بچه ننه بگوچرا ازدواج کردی تو ک‌انقد وابسته مادرت بودی درک نمیکنم واقعا اینجور مردا رو

وابسته نیس غیرتیه مامانشم دست میزاره رو نقطه ضعفش میگه داداشات غیرت نداشتن با من دعوا کردن و منو فلان کردن و اینا اینم میخواد نشون بده ک مثلا من غیرت دارم تنهات نمیزارم… فقط دعا کن مامانش درد بی درمون بگیره فقط در این صورت من زندگیم درست میشه

وابسته نیس غیرتیه مامانشم دست میزاره رو نقطه ضعفش میگه داداشات غیرت نداشتن با من دعوا کردن و منو فلا ...

معلومه کارشو‌خوب بلده مادره ،انشالله شرش کم شه از زندگیت ،اینجوری صبر ایوب میخواد 

معلومه کارشو‌خوب بلده مادره ،انشالله شرش کم شه از زندگیت ،اینجوری صبر ایوب میخواد 

انشالله … خدا خودش باید شزشو کم کنه از دست من کاری ساخته نیست… میسپارمش به خدا😓

2801