تاپیکای قبلیم هنوز حل نشده مشکلاتم…. دارم دق میکنم شوهرم همه فکر و ذکرش مادرش و داداششه…. اصلا به من اهمیت نمیده…. احساس بی ارزشی بهم دست داده، الکی قربون صدقم میره ولی به حرفام گوش نمیده مامانش آویزونه زندگیمه در حدی که فهمیدم الکی میگه میرم سرکار میره خونه مامانش …. اصلا اینجوری نبود زندگیمون ، چندوقته جاریام و برادر شوهرام با مادرشوهرم قهرن رفتن پی زندگی شون خوش بحال شون این مادر شوهر افتاده گردن من و شوهرم….دلم میخواد پیش شوهرم بخوابم ولی اهمیت نمیده همش میگه ذهنم در گیر خانوادمه حال ندارم… منم حسم از بین میره سرم داره میترکه برام دعا کنید مشکلاتم حل شه😞
خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چه بچه ننه بگوچرا ازدواج کردی تو کانقد وابسته مادرت بودی درک نمیکنم واقعا اینجور مردا رو
وابسته نیس غیرتیه مامانشم دست میزاره رو نقطه ضعفش میگه داداشات غیرت نداشتن با من دعوا کردن و منو فلان کردن و اینا اینم میخواد نشون بده ک مثلا من غیرت دارم تنهات نمیزارم… فقط دعا کن مامانش درد بی درمون بگیره فقط در این صورت من زندگیم درست میشه
خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍