مادر۷۵ مدیر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 4864 عنوان بیایید دردودل | مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 66 پست خسته ام من سال ۸۹باشوهرم دوست شدم لیلی ومجنون دوران خودمون بودیم سال ۹۲عقدکردیم و۹۳عروسی.میگذروندیم عاشق بودیم وبی پول ولی میگذروندیم خداپسربزرگم وسال ۹۵ داد دیگه اوج خوشبختی بودیم(من تواین چندسال بارهاخیانت دبدم)ولی همسرم میزدزیرشوقبول نمیکرد منم میگفتم باشه همیشه حس شک توم بود سال۱۴۰۰خداپسردومیمودا استارت مشکلاتمون خورد همسرم گفت نمیخوام که نمیخوام.توشکاکی الی بلی گفتم باشه والتماس برای حفظ زندگیم.رمزگذاشت روگوشیش حق نداری دست بزنی خلاصه ماگذروندیم تاپارسال دوباره کارهای شک برانگیز منو به جنون وامیداشت دعوا دعوا حرف طلاق بازهم من کوتاه اومدم همسرم طلبکارشد تابه امروز امشب گفت میخوام طلاقت بدم ازت بدم میادومتنفرم به جون بچه هاطلاقت میدم گفتم امشب برو گفت نه الان شرایط طلاق ندارم داشتم یکماه مرخصی میگیرم تاتموم شه.شکستم خوردشدم 1402/10/02 | 02:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eybabaaaaa عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6399 سرم داره منفجرمیشه . کثافط عوضی گمشه عقده ای ه منم ناراحت شدم مردا خ بدن باور کن تا ندارن هی از ادم میکنن و سختی بعدم ک پولدار میشن ببخشیدا گوه میخورن
مادر۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 4864 اینطوری که روز به روز پرروتر میشه باید یه جوری جلوش وایسی دو روز دیگه جلو بچه ها هم احترامتو نگه نمی ... ادم مطمن همش میگه بساز وبسوزتواحترام بزار توبهش عشق بده اینم بدترمیشه که بهترنمیشه
مادر۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 4864 کثافط عوضی گمشه عقده ای ه منم ناراحت شدم مردا خ بدن باور کن تا ندارن هی از ادم میکنن و سختی&n ... اره
tarlan_n عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 1364 ادم مطمن همش میگه بساز وبسوزتواحترام بزار توبهش عشق بده اینم بدترمیشه که بهترنمیشه این چه راه حلیه ،من جات بودم حداقل برای ترسوندنشم که شده میگفتم باشه بیا جدا شیم باید جلوش محکم وایسی نترس بترسی بدتر میشه
مادر۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 4864 این چه راه حلیه ،من جات بودم حداقل برای ترسوندنشم که شده میگفتم باشه بیا جدا شیم باید جلوش محکم وایس ... اره این ازترسم سواستفاده کرده
eybabaaaaa عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6399 اره این ازترسم سواستفاده کرده عزیزم شوهرت وضع مالیش خوبه؟