2777
2789
عنوان

بیایید دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 66 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین میدونم خیلییی سخته خودم مادرم ولی این میخواد بچه هارو بده ب شما و خودش ازاد بشه  خیالشو را ...

میگه خونه برات میخرم ماهانه بهت پول میدم تازمانی که شوهرکنی.شوهرکردی هم خرج بچه هابامن

مرد هیچ وقت هیچ وقت خیانت نمیکنه مگه اینکه کمبودی وجود داشته باشه مثلا شاید شما توی این دو تا باردار ...

خب اشتباه میکنی 

الان من شوهرم کچل بشه چاغ بشه پاش بشکنه من باید خیانت کنم این منطق این دلیل 

چه زنای خوشگل و پر ناز عشوه ای دیدم ک بشون خیانت شده 

من قبل از اینکه خیانت ببینم هی به کاربرای اینجا میگفتم اسکلی خنگی برو طلاق بگیر فلان بهمان آقا واقعا نمیشه به خصوص اونایی که هیچ حمایت و پشتوانه ای ندارن مجبورن بسوزند بسازن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
مرد هیچ وقت هیچ وقت خیانت نمیکنه مگه اینکه کمبودی وجود داشته باشه مثلا شاید شما توی این دو تا باردار ...

چه حرفهای عجیبی میزنی ببخشید آدمی که ذاتش خراب باشه خرابه طرفش فرشته هم باشه خیانت میکنه مرد وزن هم نداره بعد اینکه خیانت توجیحی نداره یه کار کثیفه 

اره

خیلی سخنه ها خیلی ولی نزار خیالش از بچه ها راحت باشه بگو عزیزم من توانایی نگهداریشونو ندارم قبلش برای نگهدارشون ی فکری بکن 

الکس ک بترسه اگرنه میدونم جای بچه هایادم رو چشم ادمه

به هر دلیلی حق نداره خیانت کنه دوست نداشت طلاقش میداد خیانت هیچ توجیهی نداره

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
جراتشوندارم میترسم

اینطوری که روز به روز پرروتر میشه باید یه جوری جلوش وایسی دو روز دیگه جلو بچه ها هم احترامتو نگه نمیداره از یه آدم مطمئن راهنمایی بگیر یا مشاوره برو