assalam مدیر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 95 عنوان نامزدم | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 32 پست نامزدم امشب گیر داده بود باید بریم بعد ازدواج خونه مادرم با مادرم و خواهرام زندگی کنیم 1402/10/02 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس۱۲کورتنی عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 845 الهی بگردم خیلی بده حالا این مادر و خواهراش خوبن ولی من راحت نیستم باهاشون هرچقدم خوب باشن نزدیک وتوهم بودن حرمتارومیشکنه .من که اصلا دلم نمیخادببینمشون .اینقدرکه انرژی منفی ازچشماشون ساطع میشد من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...
مامان_یاسم عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7883 میگه شرایط سخته من نمیتونم خونه بگیرم اونا هم تنهان نمیتونم ولشون کنم خب مگه قراره ولشون کنه بگو یه خونه نزدیکشون بگیر بعدم بگو اول زندگی من دلم میخواد واسه شوهرم خوشگل کنم این حرفا رو بزن دلشو آب کن
assalam مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 95 من شوهرم پدرو مادر نداره فوت کردن عقد کردم و دوسالونیم با خواهرشوهرام زندگی کردم اونا مجرد بو ... بابا دمت گرم تو خیلی خوبی
assalam مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 95 هرچقدم خوب باشن نزدیک وتوهم بودن حرمتارومیشکنه .من که اصلا دلم نمیخادببینمشون .اینقدرکه انرژی منفی ا ... خدا کنه نظرش عوض بشه
assalam مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 95 خب مگه قراره ولشون کنه بگو یه خونه نزدیکشون بگیر بعدم بگو اول زندگی من دلم میخواد واسه شوهرم خوشگل ک ... همه اینا رو گفتم مرغش یه پا داره
پرنسس۱۲کورتنی عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 845 خدا کنه نظرش عوض بشه حرف بزن باهاش حتما من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...
۱۳۷۵۱۳۶۷۱۴۰۰ عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 6497 بابا دمت گرم تو خیلی خوبی اخه بهم دیگه کار نداشتیم سعی کردیم حرمتا حفظ بشه گاهی اوقات حرفایی میزدن ناراحت میشدم ولی به دل نمیگرفتم هرموقع مسافرت میرفتن اتاقشونو تمیز میکردم و دراتاقشونو میبستم تاروزی که بیان تمیز باشه خوشحال کردنشون برام لذت بخش بودپدرشوهر هم داری؟
۱۳۷۵۱۳۶۷۱۴۰۰ عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 6497 خیلی من ب خاطر اون راضی شدم از مشهد پیش خانوادم برم اهواز خونه بگیره حالا هی میگه مادرم و خواهرام تن ... چندتا خواهر داره؟
مامان_یاسم عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7883 همه اینا رو گفتم مرغش یه پا داره باهاش لج نکن همون سکوت بهترین کاره دیگه حرفتو زدی اگه هم باز حرفشو زد یا گفت چرا جواب نمیدی بگو آخه نظر منو میدونی حس میکنم میخوای ناراحتم کنی
assalam مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 95 چندتا خواهر داره؟ پنج تا دو تا ازدواج کردن تازه یه داداش هم داره اونم ازدواج کرده
assalam مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 95 اخه بهم دیگه کار نداشتیم سعی کردیم حرمتا حفظ بشه گاهی اوقات حرفایی میزدن ناراحت میشدم ولی به ... الهی بگردم نه عزیزم فوت کرده
assalam مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 95 باهاش لج نکن همون سکوت بهترین کاره دیگه حرفتو زدی اگه هم باز حرفشو زد یا گفت چرا جواب نمیدی بگو آخه ... مرسی عزیزم دعا کنین حل بشه زود خیلی خیلی دوسش دارم
۱۳۷۵۱۳۶۷۱۴۰۰ عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 6497 پنج تا دو تا ازدواج کردن تازه یه داداش هم داره اونم ازدواج کرده خب تعدادشون زیاده دیگه نمیترسن که بهش با ارامش حرف بزن هرچی لج کنی شوهرت بدتر از تو لج میکنه بگو زود به زود بهشون سر میزنیم مطمئن باش شوهرت هم بیشتر از یه ماه نمیتونه با اونا زندگی کنه چون راحت نیستین