2777
2789

لطفا لایک کن اگ راهنماییت کردم منم بخونم

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن ک اگه سیستم ایمنی بالا باشه دفع میشه

اون واسع وقتیه که ویروس واسه اولین بار وارد بدن میشه اگع سییتم دفاعی قوی باشه با وروس میجنگه و از بین میبره ویروس رو و نمیزاره بدن رو درگیر کنه ، زمانی که شما زگیل زدی یعنی ویروس کار خودش رو کرده و شما مبتلا شدی

دوست من خارش شدیدی داشت قبل از زگبل زدن

من مقعدم خیلی میخواره یک ماهی میشه دکتر رفتم معاینه کرد چیزی نبود پماد ان ان و کلوتریمازول و انتی همورویید داد ولی بازم میخواره یه روز خوبه یه زور ن نمیدونم چیه و چکارش کنم 

اصولا تا جایی که من اطلاع دارم چون در رابطه بااین قضیه تحقیق زیاد کردم.ظرف ۲ سال اگر سیستم ایمنی بدن بالا بره احتمال اینکه ویروس از بدن پاک بشه خیلییی زیاده چون خیلیا با وجود داشتن اچ پی وی از نوع پر خطر درمان شدن.

و همچنین باید واکسنش رو هم تزریق کرد.

و برا از بین بردن زائده های زگیل شنیدم که سرکه و چندتا چیزای خانگی دیگه که فعلا یادم نیست زائده هارو ازبین میبره.اما اکثریت میرن د‌کتر زنان و از طریق منجمد کردن و لیزر و...زائده هارو از بین میبرن.

درضمن زائده هارو خیلی دستکاری نکنید چون امکان انتشارش بجای دیگه ام هست‌(همون ناحیه تناسلی رو میگم)

و مورد بعدی اینکه یک عده از پزشکا فقط معتقدن که ویروس hpv از طریق رابطه جنسی منتقل میشه و بس.

و یک عده دیگه ام میگن که از طریق لیزر کردن موهای بیکینی هم قابل سرایته و توصیه میکنن یا لیزر نکنید یا لااقل جای مطمئن برید که از نظر بهداشتی همه چیو رعایت کنن.

من زگیل تناسلی داشتم که دو سال بود هر جا که میرفتم درمان نمی‌شدم ، کرایو کردم لیزر رفتم ، پاورفیت خوردم ولی دوباره عود میکرد و کلی هزینه کرده بودم و کلا از زندگی نا امید شده بودم . آخر یکی از دوستام یه دکتری رو بهم معرفی کرد که رفتم پیشش و بعد از چند دوره کلا درمان شدم ، ایشون خیلی با سواد و فوق العاده مهربون هستن توصیه میکنم از همون اولش برای درمان به ایشون مراجعه کنید

شمارشو براتون می‌گذارم

09367461816