2777
2789
عنوان

عشق یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 26 پست
هیچی تاثیر نداره  فقط تو عاشق کسی میشی ک تموم معیاراتو داشته باشه  و اونوقته ک تو عاشق م ...

ولی ۲۲ ساله خانوادم به زور منو دوست دارن 

تنهام 

بد اخلاقم 

کمی تا مقداری خودخواه 

زشت یا شایدم دارای زیبایی درونی که انسانها قادر به دیدنش نیستند 

ولی احساساتی هستم یکم با وجود تمام حسای بدی که دارم حالا شاید به نظر میاد که عاشق نمیشم اما دلم میخواد یکی باشه منو خیلی دوستم داشته باشه و حس میکنم برام خیلی خیلی دیر شد 

قطعا اگر بچه تر بودم کسی که سمتم میومد هم برای عشق میومد جلو نه منفعت و فلان ...

دیگه تو سن من عشق خاموشه و سیاست جلو هست

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عشقو تجربه نکردم ولی فکر میکنم وقتیه که حالت پیش یکی عالی تر از هر زمان دیگه ای باشه... ولی فکر ...

ممنونم عزیزم همچنین 🌱💙

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
دقیقا همین هست  ما عاشق طرف مقابل نمی‌شیم  عاشق حسی میشیم که نسبت به خودمون بهمون دست می ...

منم اینو میگفتم به دوستم 

از خدا بخواه عاشق کسی بشی که لیاقت خوشبخت کردنت رو داشته باشه عشق مثل آتیشه  گرمت میکنه و لی با گرم شدن میسوزی چون خودت رو فراموش میکنی  درعین حال که میسوزی کیف میکنی هم خوبه هم بده چون سختی هاش خیلی سخته مثل دوری بی‌خبری انتظار خوبی هاش خیلی خوبه مثل با هم بودن‌اش 

بفرما جلو ته صف مال خودمه
🤣 خیانت بخون بشوره ببره

والا حالا چه عشق چه غیر عشق من کلا هیچ جاذبه ای بین آقایون هم وطن ندارم چون هیچ کسی سمتم نیومده🥲🤣خدا رو شکر کسی نی دور و برم که بهم خیانت کنند

از خدا بخواه عاشق کسی بشی که لیاقت خوشبخت کردنت رو داشته باشه عشق مثل آتیشه  گرمت میکنه و لی با ...

ان شا الله 🌱💙

ده هیچ جلویی پ🤣

بهت خیانت شده؟

2827
2791
2779
2792