2821
2789
عنوان

عشق یعنی چی؟

233 بازدید | 26 پست

عشق یعنی چی؟ 

چرا نمی‌فهمم این حسو؟؟ دوست دارم تجربه کنم 

دوست بدارم و دوست داشته شوم

یعنی ظاهر توی عشق تاثیر گذاره؟؟؟ خانواده چی؟؟ شغل چی؟؟؟ 

از همه مهم تر قیافه و ظاهره نه؟؟؟ 

چرا بعضیا انقدر دوست داشتنی اند ....و برعکس 

چرا یه بار نشد حس کنم لا اقل حس کنم کسی منو دوست داره 

منم جوون بودم دل داشتم 🥲

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عاشق نشدم نمی‌دونم 😂

چند سالته؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

عشق یعنی حال قلبم باهات خوبه 

یعنی قلب خسته ام 

به عشقت میکوبه 

عشق یعنی نگرانت میشم وقتی ازپ دوری وقتی نیستی پیشم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الهی چقدر تو منی🥲🥲🥲

🫀

بیخیال تاپیک خیانت بخون

الان تاپیک عشق چندین ساله خوندم فعلا رو مود عشقم  

عشق یعنی حسی که کنار یکی نسبت به خودت داری 

چرا نسبت به خودت؟

هیچی تاثیر نداره 

فقط تو عاشق کسی میشی ک تموم معیاراتو داشته باشه 

و اونوقته ک تو عاشق میشی تو حتی اگر نرسی بهشم دنبال اون نعیارا توی باقی افراد میگردی 

هیچی تاثیر نداره 

فقط دله 

دلی از یکی خوشت میاد 

یکی هست ی ساله الان منو دوس داره بهش میگم بابا لاناتی چی منو دوس داری میگه نمیدونم ولی میدونم دوستت دارم 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

منم عشقو تجربه نکردم ولی فکر میکنم وقتیه که حالت پیش یکی عالی تر از هر زمان دیگه ای باشه...

ولی فکر نکن عشق همه جا خوبه 

گاهی وقتا عشق میتونه ترسناک باشه

انشاالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته گلم😍❤️💓

عشق یعنی حال قلبم باهات خوبه  یعنی قلب خسته ام  به عشقت میکوبه  عشق یعنی نگرانت می ...

هوم 👍