2777
2789
عنوان

همسر بی درک

113 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من ۶ ساله ازدواج کردم تو این شیش سال به ندرت پیش اومده منو همسرم تنها بخوایم بریم بیرونی جایی به عنوان تفریح حتی تو این چند سال هم فقط عید به عید باهام خرید اومده من همیشه با مامانم و خواهرم میرم چند بار بهش گفتم برام وقت بزار همیشه روزهای تعطیل میریم خونه پدرش اگه بخواد سالی یه بارم باهم بریم بیرون یا یکی رو باهامون میاره یا اصلا جاهای که من میخوام میپیچونه نمیبرتم مثلا امروز بعد شیش هفت ماه خونه خودمون بودیم شبش گفت با دوستم و همسرش بریم بیرون گفتم من دوس ندارم میخوام خودمون باشیم هرجا میریم صبحش دوستش بهش زنگ زد بدونه هماهنگی با من برنامه ریختن باهم بریم هرچقد اعتراض کردم گفت قول دادم از ساعت ۳ عصر رفتیم تا ۱۰ شب تو ماشین شهر و چرخیدن اینقد عصبانیم از دستش خواستم باهاتون حرف بزنم لطفا اگه خواستید باهام حرف بزنید بگید حق دارم یا نه

خوص به حالت من و همسرم ۷ ساله ازدواج کردیم ۳ ساله هیچ جا نرفتیم 

آرزو دارم یه آشنایی چیزی داشته باشیم یه ساعتم شده دورهم باشیم از تنهایی پوکیدم

درضمن من خریدامو ۷ساله تنهایی میکنم 😔

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوص به حالت من و همسرم ۷ ساله ازدواج کردیم ۳ ساله هیچ جا نرفتیم  آرزو دارم یه آشنایی چیزی داشت ...

قشنگ من من بیشتر تنهایی رو دوس دارم به همسرمم میگم اینو من تو شلوغی کلافه میشم خریدم دوس دارم تنهایی برم ولی همسرم نمیزاره یا باید با مامان و خواهرم برم یا نمیزاره خودم تنها برم خودشم منو نمیبره

با دوستان و همسفر که مزش بیشتره ! حالامن دوست دارم شوهرم یه چند تا دوست و رفیق پایه داشت بااونا میر ...

نمیدونم من بیشتر تنهایی رو دوس دارم با غریبه هم زیاد راحت نیستم اره خیلی ها شلوغی دوس دارن ولی من اینجوری نیستم انتظار دارم همسرم درکم کنه

کاملا حق داری باهاش خیلی صحبت کن اخه چه دلیلی داره که نمیخواد تنهایی باهم باشید

وای چه خوب که یکی پیدا شد درکم کنه خیلی باهاش حرف میزنم ولی همش میگه تو اشتباه میکنی من اینجوری نیستم

وای چه خوب که یکی پیدا شد درکم کنه خیلی باهاش حرف میزنم ولی همش میگه تو اشتباه میکنی من اینجوری نیست ...

خوب برنامه بزار مثلا بگو دوبار تنهایی بریم یه بار با دوستات من خودم خیلی تنها بودنو دوست دارم .

گناه من سادگی بود .
خوب برنامه بزار مثلا بگو دوبار تنهایی بریم یه بار با دوستات من خودم خیلی تنها بودنو دوست دارم .

بخدا خیلی بهش میگم اصلا براش مهم نیست الان شما خوب منو درک میکنی چون منم تنهایی رو خیلی دوس دارم