2777
2789
عنوان

رهی چرا دایی صداش کرد

1203 بازدید | 27 پست

رهی چرا پسر اون زنه رو دایی صدا کرد امشب؟ مگه رهی میدونه نوه شونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟🤨چی به چیه کی به کیهههههه

حضوری با رفتارت شخصیتت رو می‌سنجند مجازی هم با پست و کامنتت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندشب پیش‌من‌گذرایی دیدم داشت براش اون زن که بهش‌میگه مادرغصه مادرش تعریف‌میکرد

مادربزرگش از کجا فهمید این نوشه؟

چه فیلمی؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
فکر کنم پدر بزرگه از قبل میدونسته و دورادور بدون اینکه رهی متوجه بشه زیرنظر داشته.منم جسته و گریخته ...

وای چه عجیب من که نفهمیدم این فیلم دقیقا چجوریه 

شاید تویه یه دقیقه این موضوع رو نشون داده دقیقا اون قسمتایی که من ندیدم🤧

دیشب هم کامل ندیدم.اما دیدم محسن طنابنده داره براش،کامل تعریف میکنه

محسن تنابنده از کجا فهمید؟ پدربزرگه از کجا فهمید؟

سرزمین مادری

آها مرسی 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم