2777
2789

مجردم و مامانم اگ ببینه درس دارم هیچ کاری ازم نمیخواد میگ فقط درس بخون ۲۶ سالمه پایه درسیم تو ریاضی و شیمی واندکی فیزیک خوبه بدنیس زود راه میفتم ولی زیست چون تغییررشته ای بودم برام زمان بره ولی تواونم خوبم

اگ خدا بخواد یکی از سه رشته تاپ بیارم هم دکترای پیوستس هم شغلش تضمینه وهم کلاس داره وهم اینک از این محیط داغونی ک توش هستم درمیام ودنیای بزرگتری رو میبینم اینم بگم ک تو کلاس های تیپ شخصیتی ک رفتم این رشته ها برام بود

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

حالا تو ببین قبول میشی که تازه واسش کلاس تیپ شخصیتم رفتی

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا الان چیکار کردی

درگیر یسری مشکلات بودم ک واقعا شرایطش نبود

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

حالا تو ببین قبول میشی که تازه واسش کلاس تیپ شخصیتم رفتی

اونو قبلا میرفتم .شروع کردم تستای ۴۰۲ رو راحت میزنم

ظرفیت سه رشته ی تاپ تجربی رو زیاد کردن 

شنیدم تا ۲۰ هزار کشوری سال بعد میشه پزشکی آورد 

و سال به سال هم ظرفیتا بیشتر میشن 

من نمرات دبیرستانم کمه وگرنه خودمم میخوندم . چون معدل خیلی تاثیر داره توی کنکور 

ظرفیت سه رشته ی تاپ تجربی رو زیاد کردن  شنیدم تا ۲۰ هزار کشوری سال بعد میشه پزشکی آورد  ...

میشع با توجه ب شرایطی ک گفتم بگی

چه شرایطی ؟

موضوع تاپیکمو میگم دیگ اه