2821
2789
عنوان

قاضی هرزه

1868 بازدید | 15 پست

دوستان یه قاضی دادگاه خانواده اومد خواستگاریم من جواب رددادم اما دس بردار نبودیکسال رفت واومد خانوادموبه جونم انداخته بود که قبول کنم تااینکه به پیشنهادخودش واردیه دوره اشنایی مخفی شدم که متوجه شدم به شدت دختربازه وزنای مطلقه رو خونه خودش خونه قضات میبرده منم حلقشو پس دادم خانوادم کتکم زدن به خانوادم گفته بود باهام در ارتباط بوده خانوادن محدودم کردن نذاشتن ادامه تحصیل بدم رفتم به دادگستری گفتم این دختربازه نهایت کاری که کردن اونو از دادگاه خانواده به حقوقی بردن حالم بده دلم میخوادبمیرم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینا به کنار چطوری تونستی ثابت کنی تو دادگاه خانواده؟؟؟ ماشاالله با این قانون گل و بلبلی که داریم خیلی خوبه باز حرفتون باور کردن

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

راستی عزیزم از خانواده کتک بخوری خیلی بهتر تا با اینجور آشغالا بخوای وارد زندگی مشترک بشی

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓