2777
2789
عنوان

منکه فاتحه ازدواج روخوندم

428 بازدید | 22 پست

۲۸سالمه مجردم تو،کل عمرم فقط ۲تاخواستگار درب و داغون داشتم جو خونوادم هم خوب نیس اگه تاپیک های قبلمو بخونید می‌بیند چه دل خونی ازبابام دارم باکل فامیل قطع رابطه هستیم خواهرم ۶ماهه عروسی کرده فقط بافامیلای شوهرخواهرم رفت وآمدداریم نمیدونم چراهیشکی ازمن خوشش نمیاد یاهرکی میخوادخواستگاری کنه میگه پسرم زن چادری میخواد من چادری نیستم ولی به خودم میرسم دیشب رفته بودیم خونه مادرشوهرخواهرم ۲۷نفربودیم یه پسری بود یه سال ازمن بزرگتره سپاهی هست اول فکرکردم ارتشیه ولی گفتن سپاهیه تیپ وقیافش خوب بود باباش هم جانبازی خواهرشو که دیدم تیپ امروزی زده بود ولی برای پسرش میخوان زن چادری محجبه بگیرن روبروی من نشسته بودهمش به من نگاه می‌کرد تانگاهش کردم سرشوانداخت پایین چرامن اینقدربدبختم چراهیشکی ازمن خوشش نمیاد یازن چادری میخواد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اون آقا شرایط کاریش حکم میکنه حتما همسر محجبه داشته باشه 

بعدم چرا ایقد عجله داری به وقتش آدم مناسبت میاد ن فقط صرفا شوهر

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

من یه بار در سن ۲۳ سالگی فاتحه ازدواج رو خوندم و چسبیدم به درس...دیدم ارشد با رتبه خوب قبول شدم  هیچی دیگه...سال بعدش حامله بودم... همینقدر سریع ازدواج کردم!!

تفاوتم با شما فقط در این بود که هفته ای یه دونه خواستگار میومد، همشون به درد نخور  

واسه همین ناامید شده بودم از ازدواج

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

چادر نشی یهو خیلی ضایع میشه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

چادر نشی یهو خیلی ضایع میشه

من میخواستم بهش بگم بشه 😂😂والا من جاش بودم همین کارو میکردم البته که بعدا به مشکل میخورن این راهکارها بدرد نمیخوره 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
من میخواستم بهش بگم بشه 😂😂والا من جاش بودم همین کارو میکردم البته که بعدا به مشکل میخورن این راهکا ...

نه آخه چون حرفش شده

اگ چادری بشه میگن واس پسر ما خودش چادری کردن

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

من یه بار در سن ۲۳ سالگی فاتحه ازدواج رو خوندم و چسبیدم به درس...دیدم ارشد با رتبه خوب قبول شدم &nbs ...

ساعتها میتونم بشینم درمورد امضات باهات حرف بزنم

ولی الان وقتشو ندارم ولی جواب میدم حتما

ببین بچه ای ک مریضه خودش در شکم همون مادر

یا پدرش اعتیاد داره و هرچیز دیکه و شرایط اصلا درست نیس

حتی اون بچه هن نمیخواد زدنیا بیاد ک آرزوهاشون خاک بشه تو خانواده فقیر

بعضی وقتا سقط ینی من بچمو دوس ندارم نمیخوام اون زجر بکشه 

اینجوری نگاه کنی هم زاویه دیگه و منطقی ترشهه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چخبرت بود به این سرعت

نمیدونم  شش ماه خواستگاری طول کشید. دو ماه عقد. یعنی فرض کن من دی ماه فاتحه ازدواج رو خوندم، دی سال بعد سر خونه زندگیم بودم و دو ماه از عروسیم میگذشت و یه ماه حامله

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟