2777
2789
عنوان

خیانته؟

219 بازدید | 29 پست

خانما اگه با ینفر رابطه داشتیم خیلی قوی و عاشقانه بعد بنا به دلایلی طرف ترکت کنه چون شرایط نیست و شما بعد چند ماه با ینفر دیگه وارد رابطه شی و رابطه بگیری به اون شخص خیانت کردی ؟ چون اسرار داشت بعد من با کسی نباش. 

غلط کرده با این اصرارش😐😂نخیر خیانت نیس 

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معلومه ک نیست چه پرروان مردم انتطار دارن بعدکات تو فراق عشقش بسوزیم 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
خدارو شکر 🥺❤️ خب بعد اون رابطه تموم شد رابطه دوم . بعد چند سال شخص اول برگشته چرا احساس سنگینی دارم

ادم چیزی که بالا‌اورده دوباره نمیخوره

دکمشو بزن بره

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
مگه میشه ترکت کنه بعد بگی بعد من باکسی نباش؟  وقتی رفته دیگه تمومه حق تعیین تکلیف نداره

خب اون رابطه دوم هم یکسال تموم شد و نفر اولی که خیلی هم عاشقش بودم برگشته میگه بیا باهم باشیم چرا احساس سنگینی دارم بخاطر رابطه دومم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز