2777
2789
اره تقصیر خودمه بدون تحقیق و دیدن پشیمونی بقیه رفتم انجام دادم 😭

من مطمىنم تا ده روز ديگه خيلي خوب ميشي صبر كن

برو دنبال كاراي قبل عروسيت همه قبلش كلي لاغر ميشن از بدو بدوهاي عروسي و غصه نخور

كاربري دست ٢٥٠ نفر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبلتونو ندیدم اما همینم با وجود این همه ورم کاذب بازم قشنگه،شمام خودتو اذیت نکن عمرا چربی موندگار ...

امیدوارم تو این ماه همش بره هر چند الان کلی اناهیل میخورم و ورزش میکنم تا ورمش رودتر بره و چربی ها هم زودتر جذب بشن چون کردش خون که بالابره ورم هم میره ایشالله دو هفته دیگه بیام بنویسم اوکی شده😭

فقط با بلفاروپلاستی پلک پایین میره 😔😭

باورت میشه یه بار بلفارو پلاستی کردم هنوزم موند دکتر گفت به عصب چشمت چسبیده شانس اوردی چشات چپ نشد ولی بازم میخوام برم بلفاروپلاستی کنم 

باورت میشه یه بار بلفارو پلاستی کردم هنوزم موند دکتر گفت به عصب چشمت چسبیده شانس اوردی چشات چپ نشد و ...

اخی الهیییی دکترتو خوب انتخاب کن که دیگه این بار مشکلت حل بشه من کارای لاوین سرجری رو دوست دارم اما برو مطب قشنگ بشین ببین مثل من به پیج اعتماد نکن معلوم نیس چه خبره تو واقعیت

باورت میشه یه بار بلفارو پلاستی کردم هنوزم موند دکتر گفت به عصب چشمت چسبیده شانس اوردی چشات چپ نشد و ...

من زیر چشممو نزده اما چون به چشمم خیلی پف و کبود شده حس میکنم چربی رفته زیر پلکم 🥲نمیدونم اخه اونیکی چشمم اینجوری کبود نیس فقط این 

استارتر عزیز یه راهنمایی میخوام ازتون. من قصد دارم برای لیزر اربیوم صورت به کلینیک ماه زر مراجعه کنم که توسط دکتر کیایی یا ضرغامی انجام میشه ولی الان مردد شدم. شما اطلاعاتی در مورد کیفیت لیزر اربیومشون ندارید؟ خودشون که خیلی تبلیغ و تعریف میکنن. 

استارتر عزیز یه راهنمایی میخوام ازتون. من قصد دارم برای لیزر اربیوم صورت به کلینیک ماه زر مراجعه کنم ...

عزیزم فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی حتما اینه با خودت ببر مه اگر اینه بهت ندادن خودت بتونی خودتو چک کنی 

من از تزریق چربیشون ناراضیم شاید کارای لیزرشون خوب باشه ولی لیزر اربیوم حوانسازی و حذف خال و کک و مک داره پس زیاد نگران نباش🌸

بعد بیا بگو چیشد لیزرت🤍

چربی اخه دخترررر؟ چربی واسه وقتی بود که ژل نیومده بود هنوز 

من تاحالا یه نفرو ندیدم بگه از تزریق چربیش راضیه چه اولش چه چند سال بعد که تمام صورت میریزه پایین 

فیلر به اون سبکی توش پر از هیالورونیک اسیده پوستو مثه آیینه میکنه چربی چیه اخههه 💔💔🤦🏻‍♀️

عزیزم الان زوده ..من اطرافیانم تزریق داشتن ..تا یک ماه عادیه ..بعدش به مرور خیییلی بهتر میشه ...کلا ورم می‌خوابه..چربی یه مقدارش جدب میشه ...خیییلی عالی میشه ..حالا برا نتیجه زوده