2777
2789
من صورتم خیلی لاغره تو فکر این بودم برم چربی تزریق کنم

اره منم خط خنده دارم ولی چون از ژل میترسم بخاطر نکروز میخوام چربی بزنم خط خنده و یکمم صورتم پر تر ش ولی ایشون میگن خوب نشده ولی من شنیدم بعد شش ماه اون نتیچه نهایی چربی ک تزریق کردی به صورت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره تقصیر خودمه بدون تحقیق و دیدن پشیمونی بقیه رفتم انجام دادم 😭

الان بعد تزریق چطور شده منم قرار برم چون پول نداشتم گفتم برم پیش دکتر راد دوسنبه ها تخفیف میخوره میشه ۸ تومن حالا شما الان چطور شدی

الان بعد تزریق چطور شده منم قرار برم چون پول نداشتم گفتم برم پیش دکتر راد دوسنبه ها تخفیف میخوره میش ...

سلام عزیزم 

من اومدم بعد از حدودا دو ماه و نیم با اون همه کاری که کردم حدودا هفتاد درصدش جذب شد و من خوشحال ترینم و خداروشکر میکنم که زود شروع کردم به ماساژ و بخور و سر یک ماه همش رو تونستم از بین ببرم 

ببین دکتر راد تزریقش خوبه اما به ریسک و مصنوعی شدن و دردی که داره نمی ارزه با هشت ملیون برو ژل برند خوب بزن یا ایرانی فوقششش پشیمون شی راه برگشت داره اما برای چربی من خیلی اذیت شدم و من سلیقمم طبیعی هست ولی این کلینیک فقط عکسای پیجش خوبه دکتراش همه پلنگ میسازن 

چربی اخه دخترررر؟ چربی واسه وقتی بود که ژل نیومده بود هنوز  من تاحالا یه نفرو ندیدم بگه از تزر ...

اره منم گول پیج خوردم 

خداروشکر همش اب شد افتادگی هم نگرفت ولی دیگه من عمرا برم سمت چربی قشنگ ده بیست سال سن ادمو میبره بالا و مصنوعی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عزیزم تزریق چربی همینجوریه یک ماه کامل طول میکشه تا ورم کم کم بخوابه بعد از یک ماه اصن شاید هیچی ازش ...

سلام من الان دوروزه انجام دادم بشدت زشت شدم ماه دیگه عروسی دختر خالمه اصلا نمیدونم چه غلطی کنم تا ماه دیگه اوکی میشه صورتم ؟

اره منم گول پیج خوردم خداروشکر همش اب شد افتادگی هم نگرفت ولی دیگه من عمرا برم سمت چربی قشنگ ده بیست ...

سلام خوبین بعد چندوقت دقیق آب شد و برگشتی ب صورت خودت؟ من دو روزه زدم یک ماهه دیگه عروسی دخترخالمه دارم از استرس میمیرم صورتم بشدت گنده و زشت شده زمخت و بد شکل شدم