2777
2789
برا چيزي ك ميخاستي تزريق چربي اشتباه بوده بايد چند سي سي ژل تزريق ميكردي

اره دقیقا به دکتره گفتم فقط خیلی ظریف و نچرال وقتم ندارم گفت چربی خیلی خوبه بیا چربی بزن 😭

بهههههه هیییییییچچچچچچ وجهههههه چربی تزریق نکنین فوقالعاده زمخت و زشت و سنتونو بالا میبره  ژل ...

خب شما بنظرم تحقيق كافي نداشتي

براي چربي حداقل يكماه اول صورت ورم ميكنه يعني مقداريش ورم هست بعد هم مقداري چربي ك جذب ميشه

بايد حداقل سه ماه قبل اقدام ميكردي تا براي عروسيت خوب باشي

يا اينكه يكماه قبل كمي ژل ميزدي

ضمن اينكه سنت كم هست تزريق چربي اشتباه هست براي ٥٠ ب بالا خوبه 

كاربري دست ٢٥٠ نفر

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمیتونم شوهرم چک داده به تالار و اتلیه و همه برنامه هارو چیدیم  دکتر ببشرف نگفت به من گفت روس ...

با میکاپ ورم و کبودی و میشه پنهان کرد

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
اره دقیقا به دکتره گفتم فقط خیلی ظریف و نچرال وقتم ندارم گفت چربی خیلی خوبه بیا چربی بزن 😭

اخه چربي ارزش كم و نچرال ك نداره 

فرايند تزريق چربي در حد يك جراحي سبك هست پس عاقلانه نيست ي ذره چربي بزني

ولي كسي ك سنش ٥٥ باشه چربي صورتش تحليل رفته ارزش داره

كاربري دست ٢٥٠ نفر

نمیتونم شوهرم چک داده به تالار و اتلیه و همه برنامه هارو چیدیم  دکتر ببشرف نگفت به من گفت روس ...

مگه ميشه

اون منظورش از كبودي در حد جراحي بوده

و شما منظورت از كبودي در حد ژل

حتي ژل هم بزني كبودي داره جاي سوزن 

الانم يك هفته حتي برا ژل هم طبيعيه چ رسد چربي

كاربري دست ٢٥٠ نفر

بازم میام روز به روز میگم چیشد  ولی خاهشا هیچوقت به تزریق چربی صورت فکرم نکنین پشیمونی خالص هس ...

عزیزم شرمنده ولی برای این تزریقا باید بری دکتر طبیعی کار . من که شخصا به کلینیکا مخصوصا این غرب تهرانیا اعتماد نمیکنم چون سمت غرب نچرال کار نیستن 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
مگه ميشه اون منظورش از كبودي در حد جراحي بوده و شما منظورت از كبودي در حد ژل حتي ژل هم بزني كبودي ...

اره تقصیر خودمه بدون تحقیق و دیدن پشیمونی بقیه رفتم انجام دادم 😭

عزیزم شرمنده ولی برای این تزریقا باید بری دکتر طبیعی کار . من که شخصا به کلینیکا مخصوصا این غرب تهرا ...

وای پستای پیجشو ببینی همه نچرالللل اصلا انگار نه انگار ولی درواقعیت چیز دیگه ایه

ورزش كني و بري سونا بخار گرم بخوره بهش فكر كنم همش جذب بشه چيزي نمونه ازش    

انقد حوله گرم گذاشتمممم از دیشب تاحالا پوستم رفته اما تغییری نمیکنم نمیدونم اگر سلولاش دراثر گرما از بین رفتم پس چرا دفع نمیشه و هنوز سر جاشن

میشه عکس قبلم بزاری منم خیلیا رو دیدم که همینجوری بودن اما مطمئنم بعد سه چهار هفته تقریبا چیزی ازش ...

گذاشتم ولی گفتم میره گوگل پاک کردم خیلی صورت استخونی و قشنگی داشتم حیف که قدر ندونستم تا وقتی چیزیو داری قدرشو نمیدونی 

گذاشتم ولی گفتم میره گوگل پاک کردم خیلی صورت استخونی و قشنگی داشتم حیف که قدر ندونستم تا وقتی چیزیو ...

من قبلتونو ندیدم اما همینم با وجود این همه ورم کاذب بازم قشنگه،شمام خودتو اذیت نکن عمرا چربی موندگار باشه باید بارها تزرزق بشه تا کمی ازش بمونه