2821
2789
عنوان

مالیات طلا

1987 بازدید | 62 پست

سلام دوستان ، ظهر اولین روز زمستونتون به خیر و خوشی و سلامتی ‌.

دوستان راجع به قانون جدیدی که تصویب کردن برای مالیات طلا رو شنیدین؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

بالای ۳۰ گرم مشمول مالیات میشه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

منو لایک کنید ببینیم این دیگه چیه 

از یک دی تمام خرید و فروش طلا با کارت ملی هستش و تو سامانه باید ثبت بشه ، بالای ۳۰ گرم طلا در سال مشمول مالیات میشه

اگه واقعی باشه دزدی محضه اخه بیست وپنج درصد مالیات

برای بالای ۳۰ گرم مشمول مالیات میشه

قانون چیه؟

از یک دی خرید و فروش طلا با کارت ملی انجام‌میشه و باید تو سایت ثبت بشه . بالای ۳۰ گرم طلا مشمول مالیات میشه

تصویب شده مطمعنید

میگن مجلس تصویب کرده

وای اره من پریروز رفتم طلا بخرم دیدم کل دیوار طلافروشیا زده داشتن کارت ملی الزامی پرسیدیم گفتن برای خرید بالای ده میلیون طلا کارت ملی الزامیه و باید ثبت بشه 

ینی یه طلای مردم مونده بود ازش پول دربیارن ک بالاخره انجام دادن دزداااا😒😒

لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈

وای اره من پریروز رفتم طلا بخرم دیدم کل دیوار طلافروشیا زده داشتن کارت ملی الزامی پرسیدیم گفتن برای ...

از همه چی میخوان پول دربیارن

خرید بالای سی گرم طلا مشمول مالیات میشه

از همه چی میخوان پول دربیارن خرید بالای سی گرم طلا مشمول مالیات میشه

هیچی کل زندگیمون میشه مالیات مثل عصر رابین هود 😂😑

لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈