2777
2789
عنوان

مشاوره

73 بازدید | 14 پست

دوستان میشه کمکم کنید سه ماهه با اقایی اشناشدم برای ازدواج.ایشون از اول تا الان که سه ماه گزشت اصلا محل کارش رو به من نمیگه پنهان کاری میکنه مشاوره هم نمیاد میگه من خودم همه چی میدونم عقلمو دست کسی نمیدم هرکاری کردم محل کارشو نگفت یکمی هم بد دله.بنظر شما چکار کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اومدی نظرم میپرسی واقعا؟  خب بهم بزن دیگه

خب میخام ینی به چه دلیل محل کارشو نمیگه.میگه من محافظه کارم تا خیالم راحت نشه از طرفم نمیتونم اطلاعاتی بدم ولی من همه چیو بش گفتم از خودم

من دوس دارم یکی شخصیت شناسی بلد باشه بگه علتش چیه مشکلش چیه

خب در این مورد باید از مشاور کمک بخواید. 

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/
خب در این مورد باید از مشاور کمک بخواید. 

به مشاور گفتم گفت بیارش ایشون نمیاد میگه میخای منو ببری از زبونم حرف بکشه اصلا نمیخاد اطلاعات بده از خودش نمیدونم مشکلش چیه

من روانشناسم.با این چند کلمه توضیحتون نمیشه به تشخیص رسید اما راجع پارانویید اول سرچ کن بعد راجع وسواس فکری ببین کدومشو داره.اما اگر نامزدیتون جدیه واقعا این ححم از پنهانکاری قطعا باید برسی بشه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
حی میکنم خود شیفتس

ببین خود شیفته پنهانکاری نداره شاید خود شیفته هم باشه اما  پنهانکاری و عدم اعتمادش علامت خود شیفتگی نیست

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
پس چی میتونه باشه

وسواس فکری یا پارانویید البته با چند جمله نمیشه تشخیص گذاشت گلم باید علائم برسی کامل بشه

وسواس فکری یا پارانویید البته با چند جمله نمیشه تشخیص گذاشت گلم باید علائم برسی کامل بشه

اگر خواستی ازدواج کنی حتما مشاوره قبل ازدواج برین تست بگیرن اختلالات در میاد