2777
2789
عنوان

گوارش کوفتی من

148 بازدید | 7 پست

من از ۳ سالگی درگیر روده ی تنبل بودم و همون موقع بعضی از دکترا گفتن ک عمل بکنم ولی یه دکتر ک خیلی دکتر عالی بود اون زمان مخالفت کرد و گفت نه عمل نکنید درمان و درست گفت درمان شدم ولی تا ۱۳ سالگی خوب بودم ولی از ۱۳ سالگی به بعد یبوست و دوباره روده ی تنبل اومد سراغم و شروع شد تا الان و جالب اینجاس ک از ۱۷ سالگی هم معده ام شروع کرده به بدبخت کردن من همش اسیده معدم بالاس دکتر. هم رفتم گفتن فقط باید رژیم غذایی تو رعایت کنی و از همه مهم تر استرس و اضطراب رو از خودت دور کن و دشمن بدنه مخصوصا گوارش، خب چیکار کنم این استرسه از جون من نمیره اضطراب هم مثل خوره افتاده به جونم از دست گوارشم عذاب میکشم الانم ۱۹ سالمه انگار ۵۷ سالمه و اینکه مشکلات گوارشی ارثی داریم کلا هم خانواده پدری و هم مادری از تو خانواده مون فقط خواهرم گوارشش خوبه

خودتو دست کم نگیر🌱

#درمان_بیماریها 266

🔴 بیماری ترش کردن معده

همچنین این درمان برای برطرف کردن بیماری ریفلاکس و سرسوزه معده مفید هست:

✅ اولا خوبه که آدم گاهی وقتا کمی به معده خودش استراحت بده! بعضیا دم به دقیقه هیچ انواع غذاها و تنقلات رو میخورن! خب همین موجب برگشت اسید معده به مری میشه و شخص ترش میکنه.

❇️ برای درمان #ترش_کردن_معده :

🔸 اولا طبق روایت حتما اول هر غذایی کمی نمک طبیعی با پودر آویشن میل کنید.

🔹 بعد از ناهار انار شیرین رو با پرده نازک روی دانه هاش بخورید. ( دقت کنید اگه یبوست دارید فقط اب انار رو بخورید)

🔸 بعد از شام یک عدد سیب بخورید و اگه یبوست داشتید یک لیوان آب سیب رسیده شیرین بخورید.

🔹 بعد از صبحانه و ناهار و شام حداقل ده دقیقه راه برید.

🔸 صبحانه رو موقع طلوع آفتاب و شام رو بعد از نماز م#درمان_بیماریها 267

❇️ ادامه درمان ترش کردن معده:

#ترش_کردن_معده

🔶 شب ها قبل از خواب حتما دستشویی برید و وضو بگیرید و بعد بخوابید.

🔸 متکا و بالش خودتون رو یه مقدار ضخیم تر بردارید که سر و گردن یکمی بالاتر از بدن باشه که اسید معده برنگرده.

🔹 اگه دندان هاتون مشکل داره حتما درست کنید. وقتی دندان ها مشکل داشته باشه شخص غذاها رو خوب نمیجوه و همین موجب مشکلات معده میشه.

🔴 یکی از عوامل مهم یبوست هم همین نجویدن غذا هست.

✅ در روایت میفرماید غذا رو خوب بجوید.

سیب ترش اصلا نخورید موجب عقیم شدن میشه.

🔸 فقط سیب درختی رسیده شیرین زرد یا قرمز بخورید. یا سیب گلاب رسیده هم خیلی خوبه.

🔶 آب سیب شیرین برای ویار بارداری هم خوبه.

🔹 دمنوش نعنا فلفلی هم بسیار عالی هست. قبل از غذا یک لیوان بخورید.

🔸 بعد از غذا هم نصف لیوان عرق نعنا خیلی مفید هست.غرب و عشاء بخورید.

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کانال دوره درمان بیماری ها برای تنبلی روده هم درمان داره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان نمیتونی عمل کنی؟

منم استرس میگیرم تمام گوارشم بهم میریزه بالا میارم درحالت عادی خوبم کلا منشا ۹۵ درصد بیماریا استرسه

برای یبوست من صبح ناشتا خاکشیر با آب ولرم میخورم خیلی خوبه

شیر و سبزی خوردن اینا هم خوبن

سلام برای یبوست و گوارش توی کانال استاد محمد راد گذاشته.

سرچ کن: کانال ایتا محمد راد موسسه مصیر

بعد توی کانالش کلمه ای که میخوای رو سرچ کن خیلی دقیق راهنمایی کرده. خواستی ازشون ویزیت بگیر