لطفا اگه میدونین کمک کنید خیلی حالم بده من ۱۳ اذر پریود شدم از اولش اقدام داشتم تا سه رو بعداز تخمکگزاری الان روز ۱۸ سیکلم هستم ۷ روز از تخمکگزاریم گذشته افتادم ب لکه بینی وقتی برم دسشویی لک بینی دارم هیچ علائم دیگه ندارم یعنی چی متوجه نمیشمممم
برا لانهگزینی الان زوده ولی انشاااالله که برا شما چیز خاصی نباشه و مامان بشین اینماه اصلا استرس نداشته باش و به علایم فکر نکن. من خودمم انتظار کشیدم میفهمم حالتو الان که باردارم از ته دل واست دعا میکنم زودی زود مامان شییی🥺🥺😘😘😘
من ماه قبل سنو دادم همه چی نرمال بود سه تا فولیکول غالب داشتم و امپول ازاد سازی زدم ک کیست نشن ولی باردار نشدم سر تایم ۲۸ روز پریود شدم الان اولین باره لکه بینی دارم
شوهرم ضعیف بود الان ک رفتیم دکتر خوب شده کاملا خودمم ازمایش و سنو دادم سالم بودم نمیدونم الان چیشده کلن بدنم بهم ریخته یاهرچی اخه ن دردی دارم ن چیزی فقط لکه بینی از دیشب دارم
سلام خانوما با اجازه اسی از روز ۲۶دوره ام تا روز ۳۱ لکه داشتم خیلی کم و گاهی خیلی کم درد خفیف داره زیر دلم ولی نه که اذیت شم دلیلش چیه من الان ۶روزه اینجوری بودم چند شب پیشم دمنوش گرمی و زعفران خوردم اما نیومد ۳روزه نوک ام دردمیکرد از پری روز دیگه لک ندارم اما سمت چپ رحمم خیلی دردمیکنه وقتی زیپ شلوارمو میندم اذیت میشم امروزم روز ۳۴ سیکلم و ترشح بی رنگ مثل اب دارم