2777
2789
عنوان

روابط پنهانی وگناه

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 35 پست
موافقم 👍🏻 و متاسفانه آشنایی رو بهانه کردند برای نیت هاشون  و متاسفانه اسم آشنایی رو هم خراب ...

دقیقا

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا؟ دلیلش چیه؟

پنهان کاری یعنی هر چیزی که مشکل قانونی شرعی اجتماعی داره

وقتی چیزی عیان باشه خطا توش کمتره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
پنهون کاری خوبه یا عیان بودن؟

پنهان کاری رو نمیپسندم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
به این معنا که آیا باید عادی سازی بشه

بعضی چیزارو خود جامعه تغییر میده و عادی‌سازی می‌کنه! مثل پوشش ، بعد حجاب ! حتی روابط دختر و پسر یه روزی خیلی بد بود اما چند ساله قبحش ریخته! حالا همین روابطی که شما فرمودین متاسفانه همین‌ هم رد شده و گذشته !☺️ می‌تونم چندین مطلب نشونتون بدم مطالعه کنید . الان که رسیده به سوییچ پارتی و امثال این پارتی‌ها !

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
بعضی چیزارو خود جامعه تغییر میده و عادی‌سازی می‌کنه! مثل پوشش ، بعد حجاب ! حتی روابط دختر و پسر یه ر ...

میدونم،ولی اصلا بابت این قضیه خرسند نیستم.

خدا کنه خدایی که خداست موجوداتی بهتر از ما انسان ها بسازه ونسل ما را منقرض کنه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

میدونم،ولی اصلا بابت این قضیه خرسند نیستم. خدا کنه خدایی که خداست موجوداتی بهتر از ما انسان ه ...

نسل مارو یا نسل ماها رو ؟! منظورم اینه کل نسل انسان رو؟!☺️ نه بابا من یکی بدم ! اما آدمای خوب کم نیستند! 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
نسل مارو یا نسل ماها رو ؟! منظورم اینه کل نسل انسان رو؟!☺️ نه بابا من یکی بدم ! اما آدمای خوب کم نیس ...

ما انسان هستیم ودرد هر کسی درد همه هست.

بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضو ها را نماند قرار.

دوست دارم یا همه خوب باشیم ویا اصلا هیچ کدوم نباشیم.

ای کاش خدا به همه رحم کنه ونجاتمون بده .

آفرین🙏خداشاهده من پریروز  سر یه موضوعی کلا ناامید شدم گفتم دیگه کسی سالم نمونده همه فاسد شدن همه دخترا باصد پسر بگو بخند میکنن و دوست میشن و هیچ شرم و حیایی ندارن .دقیقا از وقتی این حرفو زدم همچین تاپیکایی میبینم😅خیلی عجیبه 

🩷🦭🌵🌻
آفرین🙏خداشاهده من پریروز  سر یه موضوعی کلا ناامید شدم گفتم دیگه کسی سالم نمونده همه فاسد شدن ه ...

خب دیگه پلیس ۱۱۰ اینها را نبینه کی ببینه