2777
2789
عنوان

روابط پنهانی وگناه

834 بازدید | 35 پست

روابط پنهان در جامعه هر روزه بیشتر میشه وحتی تبلیغ میشه تا کراهتش بریزه .تا جایی که برای این روابط به هم دیگه پز میدن ویا حتی توجیه میکنند.

تعداد رای : 36
نظرسنجی
بله
4
11%
خیر
20
55%
برای متاهلین با طلاق عاطفی بله
3
8%
برای مجردها بله
9
25%

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

قبول دارید به چه معنا؟ اینکه وجود داره، یا اینکه باید وجود داشته باشه؟؟

بعد الان تو بعضی خانواده ها عادی شده و اسمشو پنهانی نمیزارن.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول دارید به چه معنا؟ اینکه وجود داره، یا اینکه باید وجود داشته باشه؟؟ بعد الان تو بعضی خانواده ها ...

به این معنا که آیا باید عادی سازی بشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

به این معنا که آیا باید عادی سازی بشه

نه اصلا

میدونی چرا

اولا بحث شرع و محرمیت 

دوما آسیب هایی که اینطور روابط داره، و البته بیشتر هم دختر رو‌درگیر میکنه

سوما وقتی عادی بشه، برای اون دختر ۱۵ ساله ی دبیرستانی که تجربه ای نداره و تو سن حساسی هست، تو بحران نوجوونی هست هم عادی میشه و باز آسیب هاش برای این قشر به مراتب بیشتر و خطرناک تره. 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

من با روابط درست و غیرپنهانی موافقم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نه اصلا میدونی چرا اولا بحث شرع و محرمیت  دوما آسیب هایی که اینطور روابط داره، و البته بیشتر ...

اگر می دونستند ما با چه کیس های خودکشی که به خاطر شکست عشقی حاصل از دوستی مواجه هستیم نمی دونم اون وقت نظرشون چی می شد... 

البته شکست عشقی از عشق دورادور هم دیدم اما کیس مورد بالا زیادتر هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

و حتی تو آشنایی دختر و پسر چارچوب می ذارند که وابستگی و روابط غیر شرعی توش به وجود نیاد  و علم ...

ولی با این حال حس میکنم چندان جواب نداده،برای آشنایی قبل ازدواج که قراره دختر وپسر بعدش به قول خودشون گربه را دم حجله بکشندوهمدیگه را تیغ بزنند. رعایت می کنند.ولی در بقیه موارد چون میگن ربطی به ازدواج نداره خودشون را غرق گناه میکنند.تازه داریم میبینیم که در خیلی از موارد تو همون آشنایی قضیه تموم میشه.حتی اگر از نظر روحی به هم نزدیک باشند.چون الان ازدواج بیشتر فقط به معنی تمکین مالی هست.ولی رابطه گناه بدون پول هم چون کسی نمیفهمه ویا کسی قرارنیست فضولی کنه حلال میشمریم.بعد هم پیش خودمون میگیم ازدواج حرف یک عمر زندگی هست ولی رابطه گناه با یک توبه پاک میشه.

ولی با این حال حس میکنم چندان جواب نداده،برای آشنایی قبل ازدواج که قراره دختر وپسر بعدش به قول خودشو ...

خب اگر تو آشنایی پیش از ازدواج بخوان به قصد سواستفاده برند جلو معلومه که ضررش بیشتر سودش هست 

و بارها تو کیس های مختلف دیدم که طرف مقابل به نیت ازدواج اومده جلو فقط برای این که سواستفاده کنه و بعد هم خوب که با شخص بازی روانی انجام داده رهاش کرده رفته 

که این اشخاص هم باید کسی که به نیت ازدواج میاد جلو هم بشناسند و با هرکسی وارد آشنایی نشند 

ولی با این حال حس میکنم چندان جواب نداده،برای آشنایی قبل ازدواج که قراره دختر وپسر بعدش به قول خودشو ...

و مورد دبگه هم که وجود داره، تو آشنایی، به کمک مشاور پیش از ازدواج باتجربه و حرفه ای میرند جلو... 

و حتی برخی تو برخی جلسات روانشناسی پیش از ازدواج تصمیم می‌گیرند که به ارتباط ازدواجی خاتمه بدند یا تصمیم به ازدواج بگیرند 

خب اگر تو آشنایی پیش از ازدواج بخوان به قصد سواستفاده برند جلو معلومه که ضررش بیشتر سودش هست  ...

منظورم این نیست که باید تو آشنایی رابطه باشه.منظور من این هست که چرا باید جامعه پر از بی بند وباری وگناه باشه قبل ازدواج .   وقتی رسیدن به ازدواج پاک ومطهر بشن وسنگ جلو پای هم بندازن وبگن اگر می خواستیم فقط برای رابطه ازدواج کنیم که تو خیابون ریخته.   در حالی که خدا مخصوصا این حس را در وجود زن ومرد گذاشته تا فقط از راه حلال استفاده کنند.     ازدواج الان معنی ش تغییر پیدا کرده.((دنیایی رویایی با بهترین وسایل وامکانات وشغل وپز دادن))بعدش وسطاش اگر حالمون بود یک رابطه ای هم برقرار میکنیم.

منظورم این نیست که باید تو آشنایی رابطه باشه.منظور من این هست که چرا باید جامعه پر از بی بند وباری و ...

منظورتون رابطه ج هست؟ چون ما انواع ارتباط داریم، ارتباط هم صحبتی، عاطفی، ج، و... که بنده ج و همون عاطفی غلیظ هم تو آشنایی صلاح نمی دونم 

و حتی دیدم خیلی از پسرها برای خوشگذرونی میان با دخترهای زیادی به عنوان هم صحبت دوست میشند و میگند قصد ازدواج نداریم فقط هم صحبتیم و با این جمله که دوست نیستیم هم صحبتیم خودشون توجیه می کنند که دوست نیستند و نمی دونند از اون ور دختر بیچاره رو دارند به خودشون دلبسته و وابسته می کنند و حتی دختر هم تو این دام توجیه پسر میفته 

منظورتون رابطه ج هست؟ چون ما انواع ارتباط داریم، ارتباط هم صحبتی، عاطفی، ج، و... که بنده ج و همون عا ...

خب دلیلش مشخصه.جامعه به سوی ولنگاری وروابط آزاد وارزان رفته.پسرها اکثرا توانایی تامین زندگی رویایی که دخترها تو نظرشون هست را ندارند.اونها صادق هستند میگن ما به بلوغ رسیدیم واحتیاج ما رابطه هست.ولی دخترها فکر میکنند پسرها وخانواده هاشون از اقوام نزدیک خدا هستند وهرچه که اراده کنند میتونند فراهم کنند.دخترها بعد آشنایی حرف ازدواج را پیش میکشند وپسرها هم که دستشون خالی هست فرار را برقرار ترجیح میدن.واین سیستم معیوب همینطور به عنوان آشنایی قبل ازدواج ادامه پیدا میکنه.هرچند دخترها هم از این موضوع زیاد ناراضی نیستند.چون میگن اینجوری محبت های بیشتر ومتنوع تری دریافت میکنیم وتازه از مسئولیت ومشکلات زندگی مشترک هم خبری نیست.حس میکنم همش یک بازی هست که دختر وپسرها خودشون را توجیه کنند وبزرگترها را مقصر بدونند .

خب دلیلش مشخصه.جامعه به سوی ولنگاری وروابط آزاد وارزان رفته.پسرها اکثرا توانایی تامین زندگی رویایی ک ...

موافقم 👍🏻

و متاسفانه آشنایی رو بهانه کردند برای نیت هاشون 

و متاسفانه اسم آشنایی رو هم خراب کردند