2777
2789
عنوان

نماز خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر چیزی از که باعث میشه روت تاثیر بذاره و ارادت رو قوی کنه مثل خوندن کتابی یا گوش دادن سخنرانی چیزی که تاثیر گذار باشه برات استفاده کن من خودم با کتاب های مذهبی عوض شدم 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

نظر منه گل

اولا به چشم ابزاری برای نشون دادن عشقت به خدا نگاه کن 

مرتب بخون به صورت اینکه تکرار باشه برات و با انجام راهکار های سخت نگیر 

اینکه میگید توفیق میخواد وسوسه شیطانه وگرنه همه توفیق عبادت دارن 

جانماز و چادرت دم و دست باشه معمولا یه قسمت خونه اختصاص بده به عبادت که وسایل اونجا آماده باشه، اول وقت بخوان ترجیحا 

سجده انگار میری بغل خدا وقتی نزدیک ترین حالت به خداست

نماز خیلی فواید داره اما یه فایده اش برای من به شخصه آرامشه

بهترین ها برات رقم بخوره 🌻

استارتر چیزی از که باعث میشه روت تاثیر بذاره و ارادت رو قوی کنه مثل خوندن کتابی یا گوش دادن سخنرانی ...

نمیدونم چی خوبه

میدونی من یه مشکل کمالگرایی هم دارم و وقتی که میخوام نماز بخونم احساس میکنم باید همه چی عالی باشه چون خدای من عالیه

مثلا موهام چرب نباشه خودم تمیز باشم با صبر و حوصله انجامش بدم خلاصه به بهترین شکل دیگه

میگم دیگه یه روز میخونم یه روز نه

اینا بهانه و توجیهه. اگه مسئول زندگی و رفتارتی قبول کن که خودت دخیلی.خدا وقتی ببینه واقعا میخوای خودش کمک میکنه

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
نظر منه گل اولا به چشم ابزاری برای نشون دادن عشقت به خدا نگاه کن  مرتب بخون به صورت اینکه تکر ...

ممنونم

وای مشکل دیگه ام کمالگراییه میدونی میگم چون خدای من عالیه منم باید در حد توان موقع خوندن نماز عالی باشم مثلا تمیز و خوشبو باشم با صبر و حوصله انجامش بدم و...

نمیدونم چی خوبه میدونی من یه مشکل کمالگرایی هم دارم و وقتی که میخوام نماز بخونم احساس میکنم باید هم ...

نباید آنقدر حساس باشی این جوری خیلی سخته هیچ کاری رو نمیتونی انجام بدی 🙁

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)