2777
2789
عنوان

نماز خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 67 پست
هدیه خدا و امام زمان برای شما: خدا که مهربانِ بینهایته، ما رو دعوت کرده که نماز بخونیم تا خدا مهر و ...

همه شو خوندم....

الان نماز،ظهر رو میخونم بعد میرم سراغ بقیه کارام

واقعاااااا تاثیر مثبت داشت موهای تنم سیخ شد

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
همه شو خوندم.... الان نماز،ظهر رو میخونم بعد میرم سراغ بقیه کارام واقعاااااا تاثیر مثبت داشت موهای ...

جدی؟ دوست داشتین؟ خیلی خوشحال شدم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی؟ دوست داشتین؟ خیلی خوشحال شدم.

واقعا عالی بود قلبم اکلیلی شووووووددد

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی❤️

خواهش میکنم. امیدوارم بخونین و براتون مفید باشه و دیگه برای نماز صبحتون هم به راحتی بیدار بشین.
به امام زمانم زیاد متوسل بشین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

@11aye
سلام. کامنت اول و سوم این تاپیک رو بخون. اولین و سومین کامنت صفحه چهار منظورمه. بعد بهت میگم منظورم چی بود.

خیر دنیا و آخرت در نماز، خصوصا نماز اول وقته.

الحمدالله من از بچگی نماز میخونم.

نماز شیرینترین هدیه خداست.

نماز پر از حمد و تسبیح و یادآوری مهربانیها و یاری خداست به ما. مربی بودن خدا از سر مهر و محبت.

در نماز یادآوری میکنیم که خدا خیر و خوبی محضه و هرچی خوبی در عالمه مال خداست.

در نماز یادآوری میکنیم که خدا پاک و منزه و سبحانه و هیچوقت برای بنده هاش بد نمیخواد.

در نماز یادآوری میکنیم خدایی که قرآنش با رحمت شروع میشه، شایسته ستایش و پرستشه و از زیباترین نامهای خدا اسم رب است که عاشقانه و حکیمانه عالم رو تدبیر میکنه و بعد باز مهربانی و رحمتش رو یادآوری میکنیم.

چنین خدای مهربانی مالک روز جزاست.

فقط خدای مهربان رو عبادت و بندگی میکنیم و فقط از خدا یاری میخوایم. از خدا هدایت میخوایم که ما رو به راه اولیایش که مشمول نعمتهای خاص خدا هستند راهنمایی بفرماید و از گمراهان و مغضوبین قرار ندهد.

خیلی دلنشینه اول نماز بزرگی و عظمت خدا رو یاد میکنیم و به نام خدا شروع میکنیم که رحمتش بی اندازه و مهربانیش همیشگی است.

آخر نماز هم به پیامبر و به اهل بیت و به همه بندگان صالح خدا و به خودمون سلام میکنیم و رحمت و برکت درخواست میکنیم.