2777
2789
عنوان

خانما رو زیباییتون حساسین؟

157 بازدید | 13 پست

من هر وقت تایپیک راجع به پوست و مو میزنم هیچ بازخوردی نمی‌بینم ولی همینکه غیبت خانواده شوهر و بدبنتی باشه تایپیک شلوغ میشه 

چرا واقعا ؟

بله ولی دیگ دغدغه هم نیس

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا تو تاپیک غیبت شرکت نمیکنم چون حرفی ندارم و معمولا تو تاپیک پوست و مو هم شرکت نمیکنم چون باز حرفی ندارم دلیلش اینه ژن خوبی دارم و نیاز به رسیدگی خاصی نیست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

منم این ۱هفته بسگی با مریضی خودمو بچم دسو پنحه نرم کردم چشمام چال شده پیر بنظرمیرسم با یه پنسیلینی توبیمارستان گریه کردم پوستومو هام به گوه رفته دیگه

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
کاش برای من دغدغه نبود  من مدام در حال وارسی خودمم  😂

این بده 

زیاد گیر نده ک بدتر میشه 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
من تا تو تاپیک غیبت شرکت نمیکنم چون حرفی ندارم و معمولا تو تاپیک پوست و مو هم شرکت نمیکنم چون باز حر ...

چند سالتون؟من ژنتیک خیلی خوبی داشتم😂

اصلا مشکل پوست و مو نداشتم اما الان دارم 

غم غصه ناراحتی استرس تنهایی فشار 

ژنتیک و دی آن ای و همه چی و باهم میکوبه 

منم این ۱هفته بسگی با مریضی خودمو بچم دسو پنحه نرم کردم چشمام چال شده پیر بنظرمیرسم با یه پنسیلینی ت ...

استرس خیلی بد 

من موقعی که ازدواج کردم یک تارموی سفید نداشتم 

خیلی بی بی فیس بودم بیست سالگی ازدواج کردم اما همه فک میکردم پونزده شونزدع سالم الان تو این ده سال داغون شدم اصلا شبیه قبل خودم نیستم 

چند سالتون؟من ژنتیک خیلی خوبی داشتم😂 اصلا مشکل پوست و مو نداشتم اما الان دارم  غم غصه ناراحت ...

همین ناراحتی که ازش صحبت می‌کنید دلیل اصلی چروک پوست و ریزش مو میتونه باشه، باید خونسرد و شاد بودن رو تمرین کنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
همین ناراحتی که ازش صحبت می‌کنید دلیل اصلی چروک پوست و ریزش مو میتونه باشه، باید خونسرد و شاد بودن ر ...

بی خیالی وشاد بودن خیلی خوب 

ولی گاهی شرایط به حدی وحشتناک که آدم نمیتونه شاد باشه 

استرس خیلی بد  من موقعی که ازدواج کردم یک تارموی سفید نداشتم  خیلی بی بی فیس بودم بیست س ...

اره واقعا استرس دمار درمیاره امشب از خونه جاریم بودیم پسرم بیقراری میکرد همه میگفتن مامانشو پیرکرده چشاش گود شده الان انقدگریه کردم خیلی غصه خوردم ۱۶ شوهرکردم ۲۰بچه دارشدم ۲تا دارم الات۲۷سالمه هووووووووف

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!