شیرینی ها رو خالی کردیم ظرف پلاستیکیش مونده بود منم انداختم سطل اشغال بابام اومده میگه من ظرفشو میخواستم پدرسگ ، گوه ، بی شرف هرچی از دهنش دراومد گفت دلش از این پره ک چرا خواستگارم که پاش معیوب بود رو رد کردم بچهها دارم خفه میشم از ناراحتی ۲۴ سالمه ولی اصلا احتراممو نگه نمیدارن
میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
چقد ناراحت شدم برات اسی جانم 🥺 انشالا یه خواستگار خوب گیرت میاد راحت میشی
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
اخ عزیزممم خیلی ناراحت شدم. چله حدیث شریف کسا بگیر یه ازدواج خوب کنی بری از اونجا
و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم