ermim مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 585 عنوان هرکی بلده طلا حساب کنه بیبیاد لطفا 70 بازدید | 12 پست لطفا طلایی با وزن۱.۴۷۰سوت رو برای من با۵درصد حساب کنید من همانم که شبی عشق به تاراجش برد... 1402/09/30 | 16:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایبای عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 5889 حدود۳۸۰۰میشه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17601 ۳۶۲۲۰۰۰ تومان خود طلا ۱۸۲۰۰۰ تومان هم سودش شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
ermim مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 585 هرکس یه قیمت گفت که من همانم که شبی عشق به تاراجش برد...
نگینی_ام عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 503 هرکس یه قیمت گفت که والا من تازه طلا خریدم واس منم همین طوری حساب کرد حالا خودت چند خریدی ...
ermim مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 585 والا من تازه طلا خریدم واس منم همین طوری حساب کرد حالا خودت چند خریدی ۵میلیون.جای دیگه ام کاش قیمت میکردم حس میکنم گرون داده من همانم که شبی عشق به تاراجش برد...
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17601 هرکس یه قیمت گفت که عزیزم قیمت الان طلا گرمی ۲۴۶۴۰۰۰ تومان هست که در ۱/۴۷۰ ضرب میشه و میشه۳۶۲۲۰۰۰ تومان و پنج درصد این عدد هم میشه ۱۸۲۰۰۰ تومان که میشه ۳۸۰۴۰۰۰ تومان شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
نگینی_ام عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 503 ۵میلیون.جای دیگه ام کاش قیمت میکردم حس میکنم گرون داده کی خریدی از ۲۴۶۳ حساب کردم ببر جای دیگه قیمت کن ...
ermim مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 585 عزیزم قیمت الان طلا گرمی ۲۴۶۴۰۰۰ تومان هست که در ۱/۴۷۰ ضرب میشه و میشه۳۶۲۲۰۰۰ تومان و پنج درصد این ... ای خدا چی بگم چرا به هیشکی نمیشه اعتماد کرد فرداهم جمعه میبردم پس میدادم اه من همانم که شبی عشق به تاراجش برد...
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17601 ای خدا چی بگم چرا به هیشکی نمیشه اعتماد کرد فرداهم جمعه میبردم پس میدادم اه احتمالا اومده ۷ درصد مغازه دار و ۹ درصد مالیات هم ازت گرفته ولی عنوان نکرده پس فردا که ببری میگه خوب اونو همه میگیرن نمیدونستم شما نمیدونی بد ذات از طلا فروش خودشه و بس همیشه وقتی طلا میخرید گوشی رو در بیارید و همونجا خودتون هم حساب کنید شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
ermim مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 585 احتمالا اومده ۷ درصد مغازه دار و ۹ درصد مالیات هم ازت گرفته ولی عنوان نکرده پس فردا که ببری م ... آخه من طلای دست دوم گرفتم حساب کردن هم بلد نیستم چی بگم به زور۵میلیون جمع کرده بودم من همانم که شبی عشق به تاراجش برد...
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17601 آخه من طلای دست دوم گرفتم حساب کردن هم بلد نیستم چی بگم به زور۵میلیون جمع کرده بودم پس کلاه سرت گذاشته برو همین امروز سراغش شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.