وقت بخیر دوستان 🌱
من خیلی وقت پیش یه فیلم سینمایی تقریبا کارتونی نگاه کردم ( مربوط به خیلی وقت پیشه شاید ۱۲ سال پیش ) الان هرچقدر دنبالش میگردم پیداش نمیکنم . ممنون میشم اگه کسی اسمشو میدونه بهم بگه
داستان درباره ی ۲ تاپسر بود که از بچگی مثل دوست و برادر بودن . پدر پسر اول، پادشاه بود و اون پسر چشمای ابی داشت . مادر پسر دوم که دایه ی پسر اولی هم به حساب میومد ، انگاه خدمتکار پادشاه بود. بعد از مدتی به دلایلی پادشاه اون دایه و پسرش رو از خونش بیرون کرد . ( فکر کنم اسم دایه جنان بود ) پسر اول بعدا که بزرگ شد دنبال پسر دوم گشت و رفت به سرزمینی که در اونجا اون دایه به جایگاه بالایی رسیده بود( یادم میاد تو اون سرزمین داشتن چشمای رنگی بدشگون بود و به خاطر همین ، پسر اول یه مدت خودشو زد به کوری )
خلاصه دو پسر همدیگر رو پیدا کردن ، اون زمان یه پری یا چه میدونم شاهدختی بود که همه دوست داشتن باهاش ازدواج کنن ولی راه رسیدن به مکان اون شاهدخت مثل هفت خان رستم بود 😅 و هر کی رفته بود دنبالش زنده برنگشته بود. خلاصه این دوتا داداش با هم راهی شدن که برن برسن به اون شاهدخته ، توی مسیر به یه دوراهی رسیدن ، هر کدوم از یه راه رفتن ، در نهایت هر دو به جایگاه اون پری رسیدن و یادم نمیاد کدومشون باهاش ازدواج کرد .