2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حس ششما راسته ؟؟ من اعتمقاد نداشتم تا این که تو یکی از تاپیک ها همین طوری گفتم ی سوال بپرسم دیدم عه همه چی رو درست گفت 😐 حالا از اون روز خودم و لعنت میفرستم که چرا این‌کار و کردم ی سره ذهنم در گیره و حااالم خراب 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
این حس ششما راسته ؟؟ من اعتمقاد نداشتم تا این که تو یکی از تاپیک ها همین طوری گفتم ی سوال بپرسم دیدم ...

ببین اینا فالگیرن احتمالا   
وگرنه حس ششم آدم فقط برای خودش فعاله
مثل این میمونه که تو حس بویاییت قوی باشه
بعد طرف مقابلت بگه مثلا الان چه بویی رو حس میکنم
بعد تو اون بویی که طرف مقابلت حس میکنه رو بهش بگی   
بیشتر پیش بینیه تا حس ششم
حالا طرف مقابل چییی پیش بینی کرده که اینجوری جا خوردی ؟     

محکم خوردی زمین ؟! پاشو ... اشکاتو پاک کن ... سریعتر بدو !
ببین اینا فالگیرن احتمالا     وگرنه حس ششم آدم فقط برای خودش فعاله مثل این میمونه که تو ح ...

اره منم حس میکنم فالگیرن . خدا لعنتشون کنه الهی . گفتم دوست پسرم با کسی در ارتباطه گفت اره و این که من و ول میکنه . دارم روانی میشم 

من همینجوریش دیوانه بودم قرص میخوردم این و شنیدم همه چیم انگار دوباره بهم ریخت   

خدا معجزه میکنه اره ؟؟ میشه من بهش برسم ؟ خدا بخاد حتما میشه اره؟؟ 🥺🥺🥺 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
اره منم حس میکنم فالگیرن . خدا لعنتشون کنه الهی . گفتم دوست پسرم با کسی در ارتباطه گفت اره و این که ...

عزیزم , میفهممت ...
ولی این نیاز به پیش بینی یا حس ششم نداره ...
95% پسرای جامعه همینن متاسفانه ......
فقط براشون نیاز جنسی مهمه و ماشالله همه تو جیبشون 2 3 تا زاپاس دارن !
البته این شامل دخترا هم میشه حالا بی انصاف بازی ام در نیارم
ولی تو پسرا خیلی بیشتره ...
چرا اینقدر میخوایش ؟
چه چیزی این شخص رو نسبت به بقیه متفاوت کرده ؟

عزیزم , میفهممت ... ولی این نیاز به پیش بینی یا حس ششم نداره ... 95% پسرای جامعه همینن متاسفانه .... ...

چون‌ دیگ دختر نیستم ... نه این که خودم بخوام 

بخدا به خواست خودم نبوود 😭💔 

دلم میخواد با کسی که رابطه داشتم اولین بار با خودش بمونم کاش این بی لیاقت هم مثل من همین حس و داشت . جدای رابطه من دوستش دارم 

خیلی مهربونه . اروم با ادم صحبت میکنه 

چون‌ دیگ دختر نیستم ... نه این که خودم بخوام  بخدا به خواست خودم نبوود 😭💔  دلم میخواد ...

عزیزم ...
دختر نبودن چیزی از ارزش ها و زیبایی های یه دختر کم نمیکنه که هیچ
بلکه اون شخص رو به بلوغ کامل میرسونه
نگرانش نباش
کسی که تورو واقعا بخواد همه جوره قبولت میکنه و میاد جلو
ببین درباره ی پارتنرتم شاید یه سری مسائلش آرومت کنه
ولی آروم حرف زدنش یا یه سری نکات مثبت از بین اون نکات منفی باعث نمیشه که تو بخوای آسیب جدی تری ببینی
هیچ چیزی تو دنیا بدتر و کثیفتر از خیانت نیست...

اره منم حس میکنم فالگیرن . خدا لعنتشون کنه الهی . گفتم دوست پسرم با کسی در ارتباطه گفت اره و این که ...

عزیزم من خودمم اعتقاد ندارم گفتم شاید بیان اینجا من انقدر سوال بپرسم تا نتونن جواب بدن و بعد دستشون رو بشه

مطمئن باش دروغه حس ششم

به قول اون دوستمون حس ششم فقط برای خودشون کار میکنه نه شخص دیگه ای

خدا همیشه معجزه میکنه ‌

یک درصددد ، به فرض محال ، احتمال بدیم که دوست پسرت تورو ول کرد با اینکه حالا شما دختر نیستی و..

اومد و اگه باهاش هم ازدواج میکردی در آینده بهت خیانت میکرد با خدایی نکرده دست بزن داشت و شک میکرد بهت 

اینا بهتره یا اینکه خدا صلاحت رو میخواد و میدونه چطوری و کی رو سر راهت یه روزی قرار بده که زندگیت رو از این رو به اون رو بکنه

شما نباید زود اعتماد میکردی و آیندت رو تقدیمش میکردی 

اما نباید هم سرزنش کنی خودت رو ، به حرف اون حس ششم هم اصلا فکر نکن که ۹۹ درصدشون اشتباه پیش بینی میکنن ، اون یه درصد هم که درست میکن شانسی و حدسیه

چشم ها دریچه ی روحن!...

عزیزم ... دختر نبودن چیزی از ارزش ها و زیبایی های یه دختر کم نمیکنه که هیچ بلکه اون شخص رو به بلوغ ک ...

اره درست میگین هیچی بد تر خیانت نیست ولی من حس میکنم در همین حال که با من در ارتباطه با کس دیگ ای هم ارتباط داره 

😔 اصلا نمیدونم چی بگم 

عزیزم من خودمم اعتقاد ندارم گفتم شاید بیان اینجا من انقدر سوال بپرسم تا نتونن جواب بدن و بعد دستشون ...

🥺🥺🥺 ممنونم .. شما ها درست میگین 

اما ای کاش خدا نمیخواست بده سر راهم قرار نمیداد 

اما به قول شما ها که خودش صلاحم و بهتر میدونه شاید یکی رو سر راهم قرار بده که با همین وضعیت هم قبولم کنه 

اره درست میگین هیچی بد تر خیانت نیست ولی من حس میکنم در همین حال که با من در ارتباطه با کس دیگ ای هم ...

عزیزم ... فقط ولش کن !
دنبال رابطه ای باش که از پایه درست باشه
دنبال شخصی بگرد که واقعا بخوادت
اوووونقدر بخوادت که حتی اگه واقعا بهت خیانتم بکنه جلوی چشمت تو باور نکنی !
تو دنبال یه عشقی
پس دنبال یه خاصش باش !

عزیزم ... فقط ولش کن ! دنبال رابطه ای باش که از پایه درست باشه دنبال شخصی بگرد که واقعا بخوادت اوووو ...

♥️♥️‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ممنونم چشم حتما