2777
2789
عنوان

شب یلدا

227 بازدید | 20 پست

بچه ها منو همسرم اصلا اهله رفت و امد نیستیم خونه ی خانواده هامونم سالی یبار میریم اما مامانم زیاد میاد خونمون بابامم چن وقت یبار ینی بیشتر با دوتایی بیرون رفتن خوشیم مناسبتا هم همیشه دوتایی میریم شام و سفره خونه اینا یا مسافرت.حالا خواهرام زنگ زدن میگن بابا امسال جایی نمیخواد بره تنهاس شما بیایید اینجا تنها نباشه .هرسال چون ما نمیرفتیم خونشون اوناام میرفتن یا خونه ی پدربزرگم اینا یا خونه ی عموهام .حالا ب همسرم میگم شب بریم خونه ی بابام میگه نه خودمون برنامه داریم بعد باز گف بازم تصمیم باخودته خودت میدونی ینی همسرم مشکلی نداره کجابریم.الان من دلم میخوادبا همسرم ودخترام بریم بیرون اینجوری بهم بیشتر خوش میگذره اما از طرفی خواهرام بستن ب زنگ دلم ب بابامم میسوزه میدونم برم بیرونم همش فکرام میخواد پیشه اونا باشه موندم چیکنم😓شما جای من بودید چیکار میکردید

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرات خودشون کجان؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

وقتی همسرتون هم موافقن عزیزم یک شب رو بخاطر پدر و خانواده پدریتون یجور دیگه بگذرونید

جمعه رو با همسر و دخترای گلتون برید بیرون.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

شما ک همیشه باهم تنهایی خوش میگذرونید ی امشبو با باباتون خوش بگذرونید یکم زودتر بلند شیید برید سفره خونه تا ۱۲ شب بازن این شبا 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
مامان بابات مهم ترن حالا چی میشه ی شب پیششون باشی😐

راستش مامان بابام جدا شدن هرکدوم جدا ازدواج کردن الان اینی ک میگم بابام با نامادریمه خواهرامم خواهر ناتنیام هستن خودم تک فرزندم داستان از این قراره خواهرامو دوس دارم اما نامادریمو نع

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

راستش مامان بابام جدا شدن هرکدوم جدا ازدواج کردن الان اینی ک میگم بابام با نامادریمه خواهرامم خواهر ...

بچه ها این پستمم بخونید باتوجه ب این نظر بدید🌹🌹🌹🌹♥️♥️

بچه ها این پستمم بخونید باتوجه ب این نظر بدید🌹🌹🌹🌹♥️♥️

من با توجه به همه نظر دادم... نمیشه که بخاطر نامادری دست از پدرم بکشم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
راستش مامان بابام جدا شدن هرکدوم جدا ازدواج کردن الان اینی ک میگم بابام با نامادریمه خواهرامم خواهر ...

ای بابا . مگه کسی پیش بابات نیس امشب یعنی خواهر ناتنی هاتو نامادریتم نیستن پیشش؟

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤